Vitam Summer Festival

De medewerkers van Vitam hebben genoten van een dag vol gezelligheid. Met een speciaal aanbod en een knallend feest op een van onze mooiste hotspots is dat helemaal goed gekomen!

450

1 dag

Ontdek meer

Programma - Festival - Beldert Beach - Beach Club - groep blije dames

Dit was de uitdaging

Vitam is met hun uitdaging naar de juiste locatie gekomen, want een onvergetelijke dag organiseren kunnen wij als de beste. Een unieke dag om de zomer te vieren en samen te genieten van alles wat De Kaap te bieden heeft.

“Ik voelde me
een VIP gast,
alles was tot in
de puntjes geregeld!”

Dit was onze oplossing

Onze eregasten van Vitam werden met onze speciale TukTuk’s opgehaald en naar onze mooiste hotspot gebracht: Beldert Beach. Daar stond een dag vol gezelligheid op hen te wachten. Ze konden hun eigen hoogtepunten beleven door van de Zipline te gaan, genieten van heerlijke delicatessen uit de Foodtrucks en swingen tijdens live optredens. Een onvergetelijke dag voor iedereen!

  • Bedrijfsfeest
  • Speciaal ontvangst
  • Beach Festival
  • Live-muziek
  • Een onvergetelijke dag

“Een uitdaging
voor ons team,
maar daar
genieten we
alleen maar
meer van.”

JP Sales 1,93 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Wat een
bijzondere ervaring.”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Laura van Hal
Laura van Hal
15. Mei, 2022.
Geverifieerd
Vrijgezellenfeest hier gehouden met het programma mission impossible. Enorm veel gelachen en gedurft. Het aansluitende foodfestival is ook zeker een aanrader! Goeie muziek en gezelligheid in combinatie met lekker eten. Was echt goed voor elkaar!
Bianca Kromosemito
Bianca Kromosemito
15. Mei, 2022.
Geverifieerd
Fantastische avond gehad op het All-in Foodfestival. Eten was heerlijk, leuke DJ en werden uitstekend ontvangen. En niet te vergeten ontzettend vriendelijk barpersoneel met in het bijzonder Maaike!
mischa roinwawan
mischa roinwawan
5. Mei, 2022.
Geverifieerd
Alles is goed geregeld super vriendelijk allemaal Ga zo door:)
ktin09
ktin09
9. April, 2022.
Geverifieerd
Wir waren 9 Jungs auf einem JGA und hatten trotz Temperaturen um die 5 Grad und starkem Wind eine tolle Zeit. Unsere Instructorin war sehr nett und enthusiastisch und der blue parcour hat viel Spaß gemacht. Die Location ist super, gerne wieder!
Stefanie Lowes - Molenschot
Stefanie Lowes - Molenschot
23. Maart, 2022.
Geverifieerd
Top locatie! Er is echt veel mogelijk qua feest en activiteiten. Wij hebben hier al meerdere malen teambuildings gehouden en feesten gegeven. Alles is goed verzorgd. Het eten is van top kwaliteit. Esther denk erg mee met de wensen en zet dit om in een feestje. Dat alles ook nog eens met duidelijke communicatie.
Scroll up Button