Terug naar overzicht

De Roadtrip

Gezellig de wijde wereld in

Bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag? Trek eropuit met een E-Chopper, E-Fatbike of een ludieke eend. Dwars door de prachtige Betuwe met zijn vele riviertjes, groene weilanden en pittoreske dorpjes. Kies een leuke route en stop onderweg bij de vele terrassen voor een drankje. Je hebt alle tijd!

2 uur

Zon of regen

Ontspannen

Vanaf 49,50 p.p.

De Kaap Programma's De Roadtrip Plattegrond

Ontdek meer

Programma - chopper

Ludieke voertuigen

Tour de wijde wereld in op een voertuig naar keuze of combineer ze. Liever een vrolijke eend en de rest op E-Choppers? Geen probleem. Jij kiest hoe je op pad gaat. Onderweg smul je van een goed gevulde picknickmand, proosten jullie samen op de gezellige terrasjes of doe je de hilarische routepuzzel.

“weet je nog: Samen in een eend Straatje keren!”

– Jonne

Kies je voertuig

i Programma - E-chopper - man op een e-chopper

E-Chopper

i Programma - E-Fatbike - twee dames op de e-fatbike

E-Fatbike

i Case - Groenendijk - Roadtrip rally

Hippe eend

i Roadtrip- carver- aankomst

Carver

Arrow left
Arrow left

Volop genieten en de omgeving ontdekken? Stap op een gave E-chopper met brede banden en een hoog stuur. Volg de juiste route (van 1,5 uur) en stop onderweg om wat te eten en te drinken. Je hebt in totaal 2 uur de tijd!

Rondrijden door de Betuwe op een stoere E-Fatbike. Een hippe elektrische fiets met dikke banden en een hoog stuur. Stap op deze tourfiets en volg de juiste route (van 1,5 uur). Houd tussendoor even pauze om wat te eten of te drinken. Je hebt in totaal 2 uur de tijd en je gaat net zo hard als de E-Chopper!

Een ludieke eend is het perfecte vervoersmiddel voor een roadtrip door de Betuwe. Ontdek de prachtige omgeving en plof tussendoor een keer lekker neer op een gezellig terrasje voor een pitstop. Eén ding is zeker: met dit voertuig steel je de show!

Rij in een futuristische carver door de omgeving, wat een bekijks zal je hebben! Of heb je zelf een ludiek voertuig in gedachten? Kom maar op! We gaan maar al te graag aan de slag met het voertuig van je dromen. Zo ben je verzekerd van een onvergetelijke roadtrip door de Betuwe.

E-Chopper

/
arrow
arrow

E-Fatbike

/
arrow
arrow

Hippe eend

/
arrow
arrow

Carver

/
arrow
arrow

Direct een voertuig huren?

Tips van
onze locals

Maak je dag compleet

's middags

Border

Touren

Stap op een E-Chopper, E-Fatbike of in een eend en ontdek de prachtige Betuwe. Geniet van de gezellige momenten onderweg.

Dot line

's avonds

Border Horeca - Food Festival - meisje wat geniet van een hapje en een drankje

Festival

Na het actieve gedeelte is het tijd om te ontspannen en heerlijk te eten. Geniet van al het lekkers op het festivalplein, in het restaurant of in de Beachclub!

Dot line

's nachts

Border De Kaap - evenementen locatie - Home - Glamping de Oever - Safaritenten - aanzicht van een safaritent

Overnachting

Na alle inspanningen, het eten en feesten, is er niks fijner dan gelijk je bed in te kunnen. Slapen jullie op onze glamping of dichtbij in een hotel?

Klaar om herinneringen te maken?

Offerte aanvragen

Nog geen concrete datum? Laat in het laatste veld je voorkeursdag/-periode weten.
Geef gerust al je wensen aan ons door, we maken met veel plezier een passend voorstel op maat!

Advies van een local

Scroll up Button