Horeca Heroes Festival 2022

We mochten met veel plezier voor de tweede keer de hardwerkende horeca heroes van La Cubanita en de bijbehorende ketens ontvangen voor een onvergetelijke dag op De Kaap.

1750

1 dag

Ontdek meer

Case - La cubanita - zipline

Dit was de uitdaging

Na een succesvolle eerste editie, mochten we nogmaals de 1750 horecatoppers van La Cubanita en de bijbehorende ketens ontvangen op De Kaap. De lat lag hoog om er deze keer net zo’n groot spektakel van te maken, want na de 2 jaar durende pandemie is het wel tijd voor een goed feestje. Voor ons een unieke kans om te laten zien wat we in huis hebben.

“Het was zelfs leuker dan de vorige keer!”

Dit was onze oplossing

We hebben ook dit jaar weer alles uit de kast getrokken om de horeca heroes een onvergetelijke dag te geven. De sfeer zat er bij aanvang al meteen goed in en ze konden na een uitgebreide lunch niet wachten om te beginnen met de activiteiten. De horeca heroes hebben optimaal genoten van de onderlinge strijd bij Wipeout, Expeditie Robinson, Mission Impossible en de swingende muziekbingo. Na de prijsuitreiking konden ze bijkomen tijdens het foodfestival met speciale extra foodtrucks en zelfs een cocktailbar! De enige manier om deze dag goed af te sluiten was natuurlijk een spectaculair feest op ons festivalplein en in Restaurant Het Baken. Het was een enorm succes en zelfs leuker dan de vorige keer!

  • Bedrijfsfeest
  • Hele locatie ter beschikking
  • Voor iedereen iets te doen
  • Foodfestival
  • Feest binnen en buiten
  • Festival op maat
Video border

“Het is altijd een uitdaging om het eerste event te overtreffen met een tweede event, maar dat is hier zeker gelukt!”

Amber Eventmanager 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Alleen voor dit feestje zou ik al bij La Cubanita gaan werken!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button