Expeditie van Baas naar Coach

De deelnemers van deze expeditie worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en meer te leren over zichzelf. Ze leren hoe ze een betere leider kunnen worden voor zichzelf en hun team.

40

1 dag

Ontdek meer

Zakelijk event - bijzonder event - Van baas naar coach - presentatie in paviljoen

Dit was de uitdaging

Van Baas naar Coach is het trainingsbureau van Jan van Halst, waarmee hij op geheel eigen wijze deelnemers leert omgaan met hun leiderschapskwaliteiten en teamsamenwerking. Door onze exclusieve licentie op de activiteiten en het concept van Expeditie Robinson leent onze locatie zich perfect voor dit concept.

“Een hele bijzondere manier
om te leren over
leiderschap en jezelf.”

Dit was onze oplossing

Een spectaculaire opening met raftboten op het water en vervolgens de gehele dag back to basic, om samen te leren werken en je eigen krachten te ontdekken. De deelnemers ondernamen samen de proeven van Expeditie Robinson, waarbij zij voor verschillende uitdagingen kwamen te staan. Zo moesten ze strijden voor ingrediënten waarmee zij hun eigen eten konden maken en moesten zij hun manier van werken ad hoc aanpassen om samen tot gewenste resultaten te komen. Een dag vol spanning, uitdaging en leren, geheel in eigen stijl!

  • Speciaal voor managers
  • Werken aan teambuilding
  • Jezelf uitdagen en grenzen verleggen
  • Back to basic
  • Groeien als persoon en als team
Video border

“Leren over en kijken naar leiderschap op een unieke manier, die ook nog eens leuk is!”

Esther Accountmanager 1,72 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Heel bijzonder om dit mee te maken.”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op
Scroll up Button