Verborgen plekjes

Onze
Hotspots

De Kaap zit vol bijzondere plekken. De één hoog boven de grond, de ander verstopt achter de rotsen of aan het strand. Stuk voor stuk hotspots met eigen krachten, waar je lekker kunt eten, relaxen, feesten of vergaderen. Bekijk onze hotspots zelf maar eens.

De Beachclub

i

De Beachclub

100% Hip, trendy en super gezellig Neem plaats op ons terras of plof neer op één van onze loungebedden! Geniet van hapjes, wijnen, cocktails en nog veel meer. De beachclub leent zich perfect voor een beachbarbecue of een exclusief strandfeest!

200

550

Strandpaviljoen

i

Strandpaviljoen

Ons strandpaviljoen is dé plek voor exclusieve bijeenkomsten en feestjes tijdens zwoele (maar ook tijdens koele!) zomeravonden! Waan je voor heel even in Noordwijk of Domburg en geniet van de sfeervolle, strakke inrichting. Ons paviljoen leent zich perfect voor recepties, bruiloften of meetings.

300

200

Het Baken

i

Het Baken

Indrukwekkende binnenlocatie!  Het Baken is sfeervol en spectaculair! Gezellig om te dineren, met een heerlijk buffet en leuke foodhuisjes. De zaal toveren we ook graag om voor toffe (thema)feesten en in de winter wordt dit het Woud van Licht.

2.500

1.800

Festivalplein

i

Festivalplein

Gigantisch plein met Food huisjes, buitenbar, verschillende zitplaatsen en een DJ booth! Ons fraaie festival-plein is een échte eyecatcher, waar we belachelijk trots op zijn! De sfeer is super voor een gaaf festival!

2.500

1.920

het kompas

i

het kompas

Exclusieve hotspot in onze binnenlocatie. Op dit plekje ga je voor een VIP gevoel: sfeervol, privé en met bar. Deze ruimte biedt plek voor vergaderingen, workshops, lezingen en privé feesten.

150

200

Moai Terras

i

Moai Terras

Heerlijk rustig terras waar je optimaal kunt genieten van een drankje of iets lekkers. Ook kan je hier even bijkomen van al het gefeest of gewoon een goed gesprek voeren.

150

600

Glamping

i

Glamping

Overnacht in onze glamping tenten midden in de natuur. Er staan vijftien 8-persoons safaritenten voor je klaar, voorzien van alle gemakken. De glamping is eventueel uit te breiden met pop-up tenten.

op aanvraag

De Weide

i

De Weide

Een open veld geschikt voor festivals, schapendrijven, workshops, een pop-up glamping of andere leuke ideeën. Er is ruimte genoeg!

op aanvraag

Beldert Beach

i

Beldert Beach

Kraakhelder water, meerdere horecapunten en een héérlijk ontspannen sfeer! Dat is het strand, Beldert Beach. Voor iedereen toegankelijk en bij het boeken van je uitje mag je hier de hele dag gebruik van maken.

5.000

28.000

Het Nest

i

Het Nest

De sfeervolle indeling, rustgevende natuur en talloze mogelijkheden maken Het Nest de ideale plek voor elke gelegenheid.

40

68

Scroll up Button