Bakeplus beurs

De Bakeplus Beurs stond compleet in het teken van heerlijke zoetigheden en lekkernijen. Een unieke culinaire belevenis voor alle bezoekers!

350

2 dagen

Ontdek meer

Case - Bakeplus - vrouw met hapjesplank

Dit was de uitdaging

Een ruime en sfeervolle locatie voor de Bakeplus Beurs op 19 en 20 september, waarbij alle 50 partners hun producten voor 2023 kunnen presenteren. Alle stands moeten in de schijnwerpers staan op deze gezellige dag, zodat de bezoekers zich goed kunnen voorbereiden op het komende jaar.

“De perfecte locatie voor een innovatieve beurs!”

Dit was onze oplossing

Voor deze bijzondere dag toverden we ons restaurant en festivalplein om tot één grote beurslocatie. De enthousiaste standhouders maakten er een echt culinair feest van en hebben de bezoekers enorm verwend met heerlijke zoetigheden en lekkernijen. Van chocolade en ijs tot luxe broodjes en gebak: we hebben nog nooit zoveel lekkers bij elkaar gezien!

Aan het eind van de dag werden de bezoekers nog verrast door de chefs van Restaurant Piatto met een uniek 5-gangen diner, waarbij de producten van de beurs gebruikt zijn. Dat noemen we nou een échte kers op de taart! Na dit grote succes kunnen we niet wachten op de volgende editie van de Bakeplus Beurs op De Kaap.

  • Beurs
  • Binnen en buiten
  • Sfeervolle ruimte
  • Unieke elementen
  • Bijzondere beurs
Video border

“Een van de eerste beurzen die we georganiseerd hebben en het was meteen een enorm succes!”

Amber Eventmanager 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Nog nooit zoveel lekker eten bij elkaar gezien!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button