Welkom op
De kaap

De Kaap - evenementen locatie - Programma - ER - Vatenrace

Dit is de plek waar beleving, ontspanning en gezelligheid samenkomen. Waar je het avontuur kiest en wordt uitgedaagd om nét dat stapje verder te gaan. Waar je elkaar leert kennen en sterker wordt, op welke manier dan ook.

Laat ons je meenemen naar de verborgen plekken die alleen wij weten te vinden. Doorsta met je vrienden de woeste Wipeout obstacles, neem het op tegen je collega’s bij de zenuwslopende Robinson proeven of ontdek samen de omgeving met onze ludieke voertuigen van De Roadtrip. Welke route je ook kiest, alles kan en alles mag.

Case - Groenendijk - Roadtrip rally
Case - La cubanita - meiden met waaier

Laat je
Meevoeren

Want hier ga je de dag van je leven beleven. Laat je dus maar meevoeren door onze locals en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Kaap vlag-Toren
De kaap

Zij maken het af

Onze locals

Je vindt ze overal op De Kaap: onze locals. Een stam van avonturiers, die zich met trots de bewoners van De Kaap noemt. Allemaal hebben ze hun eigen taken, maar samen zorgen ze ervoor dat jij de dag van je leven hebt. En dat De Kaap net zo’n bijzondere plek voor jou wordt als dat het is voor hen.

“WE NEMEN
JE MEE NAAR
DE MOOISTE
PLEKJES.”

Arrow left
Arrow left
Ons verhaal - Onze locals - ontmoet onze locals
De Kaap - evenementen locatie - Personeel - Lonneke - instructeur - ER

Meer dan een tour guide

Maak kennis met onze locals. De eilandbewoners van De Kaap. Zij kennen de plekjes die niemand anders kent. Ben je op zoek naar iets actiefs? Of wil je juist even ontspannen met je collega’s? Vertel het en zij stellen jouw ideale dag samen.

Roy Directie 1.78 m paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
esther Accountmanager 1.72 m paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Eline Accountmanager 1.75 m paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
De Kaap - evenementen locatie - achtergronden - palmblad
Video border

Werken bij De Kaap

Ook local
worden?

Tuurlijk. We zijn al met velen, maar we zoeken er nog meer. Enthousiaste aanpakkers die gaan voor onvergetelijke momenten voor onze bezoekers. En dat doen we natuurlijk op de mooiste bestemming van Nederland: De Kaap. Je zou maar kunnen zeggen dat dat je werkplek is 😉

Bekijk onze vacatures
Scroll up Button