SUEZ CUP 2019

Na SUEZ CUP 2017 en SUEZ CUP 2018, volgde nu SUEZ CUP 2019. Een jaarlijks terugkerende bedrijfsevenement waarbij teambuilding centraal staat.

500

1 dag

Ontdek meer

Dit was de uitdaging

Na de editie van 2017 en 2018 mochten wij in 2019 voor de derde keer op rij de Suez Cup organiseren, een onwijs grote eer! Het bedrijfsevenement, waarbij teambuilding centraal staat, is ieder jaar weer een succes. Voor ons was de uitdaging om dat succes wederom te evenaren.

“Weer top geregeld. fijn
om het uit handen te geven en
weten dat het goedkomt.”

Dit was onze oplossing

Met alles op één locatie was het voor ons zeker geen probleem om een uitgebreide teambuilding dag te organiseren. Tijdens de Suez Cup konden de deelnemers diverse gave teambuilding activiteiten ondernemen, op verschillende hotspots van onze locatie. Na afloop volgde een prijsuitreiking en borrel, waarna zij konden genieten van een live act en een heerlijk onbeperkt barbecuebuffet. Om het event compleet te maken konden de deelnemers nog met de voetjes van de vloer tijdens The Party. Op naar het volgende event voor Suez!

  • Bedrijfsfeest
  • Warming up
  • Passende groepsactiviteiten
  • Foodfestival
  • Onvergetelijke teambuilding
Video border

“De werknemers uitgedaagd met unieke activiteiten. De onderlinge strijd was voelbaar op een positieve manier.”

Roy de wijer Directie 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Enorm naar uitgekeken en ontzettend van genoten “

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op
Scroll up Button