Salves

Twee speciale dagen voor de IT medewerkers van Salves, waarbij ze keer op keer verrast werden door gave activiteiten, heerlijke verwenmomenten en veel gezelligheid.

100

2 dagen

Ontdek meer

Case - Salves - lunch paviljoen 3

Dit was de uitdaging

Een bijzonder 2-daags event organiseren voor de hardwerkende IT specialisten van Salves, in samenwerking met Event Inspiration. Het moet een complete ervaring worden voor ruim 100 personen, waarbij uitdaging, teamwork en plezier centraal staan en waarbij het niet ontbreekt aan heerlijke hapjes en onvergetelijke momenten.

“Het is een prachtige locatie voor een meerdaags event!”

Dit was onze oplossing

De eerste dag ging meteen goed van start met een uitgebreide lunch, waarna de IT’ers de strijd met elkaar aan gingen tijdens de uitdagende proeven van Expeditie Robinson. Daarna was het tijd voor de heerlijke BBQ en de lounge party in onze Beach Club. Als afsluiter van de dag kon iedereen genieten van een spetterende vuurwerkshow op ons strand.

Na een goede nachtrust op onze glamping werden de medewerkers van Salves wakker met een spectaculaire verrassing: één grote ontbijttafel voor het hele gezelschap, gevuld met de lekkerste ontbijtgerechten. Hier hielden de verrassingen niet op! Om het bijzondere weekend af te sluiten namen de medewerkers een échte nieuwjaarsduik, waarbij een heerlijke kom erwtensoep en een broodje Unox natuurlijk niet mochten ontbreken. Het was een uniek event, die zowel de gasten als ons voor altijd bij zal blijven.

  • Personeelsuitje
  • Teambuilding
  • BBQ en feest
  • Overnachting op de Glamping
  • Bijzondere activiteiten
  • Uniek en op maat gemaakt event
Video border

“Een prachtig en uniek event om te organiseren, waarbij we alle facetten van onze locatie in hebben gezet!”

Esther Accountmanager 1,72 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“In tijden niet zoveel blije gezichten gezien!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button