Een auto reveal in stijl

Op een vernieuwende manier je product onthullen aan je werknemers? Dat deed autobedrijf Visscher op ons strand voor de nieuwste Hyundai.

100

Namiddag

Cases - Product Reveal Visscher - Beach Club - bijzondere evenementen - achterkant van de auto

Ontdek meer

Dit was de uitdaging

Het op de markt brengen van een nieuwe auto moet natuurlijk groots gevierd worden, dat was de wens van Autobedrijf Visscher. Onder het toeziend oog van al hun medewerkers wilden zij hun nieuwste Hyundai onthullen. Aan ons de eer om daar een uniek evenement van te maken.

“zeer geschikte
en professionele
locatie voor een productpresentatie”

Dit was onze oplossing

Een productonthulling is niet zomaar iets, dus we hebben het groots aangepakt. Ons strand van Beldert Beach leende zich als perfecte locatie voor een bijzondere reveal, waarbij naast het product ook het uitzicht de show stal. Op diverse plekken van het strand stonden de mooie auto’s van Visscher, die onder het genot van een heerlijk hapje en drankje bewonderd konden worden. De onthulling was een spectaculair moment, waarbij een glaasje bubbels natuurlijk niet kon ontbreken. Er werd nog lang nagepraat en de nieuwste auto werd uitgebreid bekeken.

  • Product onthulling
  • Welkomstwoord
  • Hapje & drankje
  • Auto reveal
  • Vernieuwende manier van een product reveal
Cases - Product Reveal Visscher - Beach Club - bijzondere evenementen - praatje maken over de onthulling

“Bijzonder om
op deze manier
de locatie
te gebruiken.
De onthulling
maakte zo
extra veel indruk.”

Roy de wijer Directie 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Niet eerder zo’n unieke onthulling van een auto gehad”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Laura van Hal
Laura van Hal
15. Mei, 2022.
Geverifieerd
Vrijgezellenfeest hier gehouden met het programma mission impossible. Enorm veel gelachen en gedurft. Het aansluitende foodfestival is ook zeker een aanrader! Goeie muziek en gezelligheid in combinatie met lekker eten. Was echt goed voor elkaar!
Bianca Kromosemito
Bianca Kromosemito
15. Mei, 2022.
Geverifieerd
Fantastische avond gehad op het All-in Foodfestival. Eten was heerlijk, leuke DJ en werden uitstekend ontvangen. En niet te vergeten ontzettend vriendelijk barpersoneel met in het bijzonder Maaike!
mischa roinwawan
mischa roinwawan
5. Mei, 2022.
Geverifieerd
Alles is goed geregeld super vriendelijk allemaal Ga zo door:)
ktin09
ktin09
9. April, 2022.
Geverifieerd
Wir waren 9 Jungs auf einem JGA und hatten trotz Temperaturen um die 5 Grad und starkem Wind eine tolle Zeit. Unsere Instructorin war sehr nett und enthusiastisch und der blue parcour hat viel Spaß gemacht. Die Location ist super, gerne wieder!
Stefanie Lowes - Molenschot
Stefanie Lowes - Molenschot
23. Maart, 2022.
Geverifieerd
Top locatie! Er is echt veel mogelijk qua feest en activiteiten. Wij hebben hier al meerdere malen teambuildings gehouden en feesten gegeven. Alles is goed verzorgd. Het eten is van top kwaliteit. Esther denk erg mee met de wensen en zet dit om in een feestje. Dat alles ook nog eens met duidelijke communicatie.
Scroll up Button