Ultimaker's Winter Wonderland

Ook in de winter is er op De Kaap van alles te beleven. Het personeel van Ultimaker weet daar alles van! Zij waren onze eregasten tijdens hun eigen Winter Wonderland.

256

1 dag

Case-Ultimaker-Podium en publiek

Ontdek meer

Case-Ultimaker-Gitarist

Dit was de uitdaging

Onze gasten van Ultimaker wilde tijdens de koude winter langskomen om De Kaap te ontdekken, en natuurlijk waren ze meer dan welkom. Op De Kaap staat de winter in het teken van gezelligheid, samen zijn en een gemoedelijke sfeer. Aan ons de uitdaging om dat over te dragen naar onze eregasten.

“Ik zal me deze dag nog lang herinneren. Het was zo gezellig en sfeervol!”

Dit was onze oplossing

Het echte wintergevoel overbrengen kan natuurlijk maar op één manier: een Winter Wonderland. Speciaal voor onze gasten hebben we de leukste activiteiten op De Kaap een winterse twist gegeven. Een warm ontvangst met heerlijke Apfelstrudel en Glühwein en vervolgens op ontdekkingstocht. Van Wipeout tot een kookworkshop en een roadtrip door de prachtige omgeving, er was van alles te doen. Aan het eind van de dag kwamen onze gasten weer samen voor een sfeervol feest, waar ze genoten van een heerlijke gerechten en hun ervaringen konden delen.

  • Bedrijfsfeest
  • Activiteiten
  • Verschillende gerechten
  • Livemuziek
  • Een onvergetelijke dag
Case-Ultimaker- photobooth

“Het is altijd leuk om een speciale twist te kunnen geven aan ons aanbod. Helemaal in de winter, dan moeten we echt creatief aan de slag.”

Roy de wijer Directie 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Het was echt fantastisch!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Lotte ter Pelle
Lotte ter Pelle
7. September, 2022.
Wat een ontzettend leuke locatie voor een personeelsfeest. Wij waren met 40 personen met leeftijdsklasse van 20 tot 70 en voor iedereen was er iets te doen. Ideaal. Heerlijk eten en perfecte slaap accommodatie op de camping!
Amber Dieks
Amber Dieks
7. September, 2022.
Top locatie met oneindig veel mogelijkheden!
Sabine van Buuren
Sabine van Buuren
28. Augustus, 2022.
Leuke accommodatie voor een gezellig bedrijfsuitje.
Rob Clements
Rob Clements
13. Juli, 2022.
Super dag gehad en 5 parcours afgelegd
Mandy Oosterling
Mandy Oosterling
9. Juli, 2022.
Een mooie locatie met veel mogelijkheden.
Peter Rietveld
Peter Rietveld
6. Juli, 2022.
Mooie locatie, medewerkers jong en onervaren. Toilets kan veel beter.
Scroll up Button