Ultimaker's Winter Wonderland

Ook in de winter is er op De Kaap van alles te beleven. Het personeel van Ultimaker weet daar alles van! Zij waren onze eregasten tijdens hun eigen Winter Wonderland.

256

1 dag

Case-Ultimaker-Podium en publiek

Ontdek meer

Case-Ultimaker-Gitarist

Dit was de uitdaging

Onze gasten van Ultimaker wilde tijdens de koude winter langskomen om De Kaap te ontdekken, en natuurlijk waren ze meer dan welkom. Op De Kaap staat de winter in het teken van gezelligheid, samen zijn en een gemoedelijke sfeer. Aan ons de uitdaging om dat over te dragen naar onze eregasten.

“Ik zal me deze dag nog lang herinneren. Het was zo gezellig en sfeervol!”

Dit was onze oplossing

Het echte wintergevoel overbrengen kan natuurlijk maar op één manier: een Winter Wonderland. Speciaal voor onze gasten hebben we de leukste activiteiten op De Kaap een winterse twist gegeven. Een warm ontvangst met heerlijke Apfelstrudel en Glühwein en vervolgens op ontdekkingstocht. Van Wipeout tot een kookworkshop en een roadtrip door de prachtige omgeving, er was van alles te doen. Aan het eind van de dag kwamen onze gasten weer samen voor een sfeervol feest, waar ze genoten van een heerlijke gerechten en hun ervaringen konden delen.

  • Bedrijfsfeest
  • Activiteiten
  • Verschillende gerechten
  • Livemuziek
  • Een onvergetelijke dag
Case-Ultimaker- photobooth

“Het is altijd leuk om een speciale twist te kunnen geven aan ons aanbod. Helemaal in de winter, dan moeten we echt creatief aan de slag.”

Roy de wijer Directie 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Het was echt fantastisch!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button