St. Jozefmavo

De leerlingen en docenten van het St. Jozefmavo hebben De Kaap bezocht om het 100-jarige jubileum van hun school te vieren. Het was een dag die ze niet snel zullen vergeten!

700

1 dag

Ontdek meer

Case - st. jozefmavo - meiden poseren toren

Dit was de uitdaging

Een dag vol vermaak voor de ruim 700 leerlingen van de St. Jozefmavo, waarbij veel plezier maken het hoofdoel is. Activiteiten, chill-momenten, volop eten & drinken en een spetterende afsluiting mogen daarbij niet ontbreken.

“De perfecte locatie om de leerlingen hun gang te laten gaan!”

Dit was onze oplossing

Er was genoeg te doen voor de leerlingen van St. Jozefmavo: werken aan teambuilding bij Expeditie Robinson, grenzen verleggen bij Mission Impossible, lasergames, bubbelvoetbal en meer! Om bij te komen van al het vertier konden ze neerploffen op de loungebanken in onze Beachclub en voor de lekkere trek gingen ze naar de Snackhut. Aan de begeleiders was natuurlijk ook gedacht. Zij genoten van een uitgebreid lunchbuffet.

Aan het einde van de middag stond ons horecateam klaar om iedereen te voorzien van allerlei lekkere gerechten zoals een broodje hamburger, pokébowls, taco’s en een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten. Na het eten kon het feest echt beginnen! De swingende hits van de DJ zorgden de hele avond voor een volle dansvloer en de leerlingen genoten van alle soorten muziekgenres: van Nederlandstalig tot Pop en van Dance tot Techno, er zat voor iedereen een gouden plaat tussen. Het was een schooluitje om nooit meer te vergeten.

  • Schooluitje
  • Spanning en avontuur
  • Foodfestival
  • Spectaculair feest
  • Summer Games
Video border

“Erg leuk om zo’n veelzijdige groep in huis te hebben, daar gaan we graag enthousiast mee aan de slag.”

Demy Sales 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Bijzonder goed geregeld. Het heeft alle verwachtingen overtroffen!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button