Jumbo inspiratie dag

Een speciale dag voor het personeel van Jumbo, om inspiratie op te doen en te delen. Een dag vol interessante en onvergetelijke momenten.

1400

2 dagen

Ontdek meer

Dit was de uitdaging

Vier keer per jaar organiseert Jumbo themadagen voor het personeel. Deze keer was het aan ons de eer om een leerzame en compleet verzorgde dag in het Jumbo thema te realiseren. Ons doel: al het personeel op een leuke manier kennis laten maken met de nieuwste ontwikkelingen en een grote glimlach bezorgen.

“Echt een
bijzondere manier
om kennis op
te doen. Mega leuk!”

Dit was onze oplossing

Om het ultieme Jumbo thema te realiseren hebben wij onze locatie compleet omgetoverd in Jumbo stijl. Over de gehele locatie kon je terecht om creatieve en ontspannende workshops te volgen, nieuwe producten te proeven of kennis te maken met het nieuwe kassasysteem. Onze foodtrucks verzorgde heerlijk eten, natuurlijk met de verse producten van Jumbo. Na zo’n spektakel hoeven we natuurlijk niet meer uit te leggen dat inderdaad iedereen met een glimlach naar huis ging.

  • Personeelsdag
  • Nieuwe ontwikkelingen
  • Passende workshops
  • Foodfestival
  • Creatief leren
Video border

“Enorm gaaf
zo’n thema!
Vooral bijzonder
hoe onze locatie
ineens veranderde
tot een
‘nieuwe’ wereld.”

Esther Accountmanager 1,72 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Echt onwijs genoten van deze dag!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button