Jongeneel Transport

Jongeneel Transport kwam bij ons langs voor een avond vol gezelligheid. Met een programma vol activiteiten, lekker eten en en sfeervolle muziek is dat zeker gelukt.

215

1 dag

Case-Jongeneel Transport-podium presentatie

Ontdek meer

Case-Jongeneel Transport-artiest

Dit was de uitdaging

Jongeneel Transport kwam bij ons met de vraag of we een compleet verzorgde avond konden realiseren met volop muziek, activiteiten en lekker eten. Natuurlijk zeiden we volmondig ja, want wij zouden De Kaap niet zijn als we daar niet met volle overtuiging mee aan de slag gingen.

“Het was een onwijs gezellige avond, waarbij aan iedereen gedacht werd.”

Dit was onze oplossing

De avond begon meteen goed met een glas bubbels en een heerlijk hapje. Daarna konden onze gasten genieten van de lekkerste delicatessen tijdens het All-in Foodfestival. Van pokébowls tot burgers en een frisse carpaccio, er was voor ieder wat wils. Na het eten kon het feest echt beginnen! Met livemuziek, verschillende activiteiten en een ludieke photobooth hebben onze gasten zich de gehele avond optimaal vermaakt!

  • Compleet avondprogramma
  • Livemuziek
  • Verschillende binnen activiteiten
  • All-in Foodfestival
  • Een bijzondere avond voor iedereen
Case-Jongeneel Transport-proost

“Het is zo leuk om iedereen te zien dat iedereen het zo naar zijn zin heeft. Echt een geslaagde avond als je het mij vraagt.”

JP Sales 1,93 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Ik heb me enorm vermaakt met alle leuke spellen en de gezellige muziek.”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button