HUBS weekend

Een compleet verzorgd weekend, waarbij samen genieten, plezier maken en werken aan teambuilding centraal staat.

130

Weekend

Ontdek meer

Dit was de uitdaging

Een compleet verzorgd weekend vol genieten, plezier maken en werken aan teambuilding. Precies wat HUBS B.V. voor ogen had toen zij bij ons aanklopten om een evenement te organiseren. Onze mankracht en de veelzijdigheid van onze locatie zorgden ervoor dat wij die uitdaging aandurfde!

“Dit was zo gaaf!
Heb me het hele
weekend geen moment
verveeld.”

Dit was onze oplossing

Speciaal voor HUBS B.V. hebben wij alles uit de kast getrokken. Zo verbleven zij het hele weekend op onze glamping, midden in de natuur. Daarbij hebben we ervoor gezorgd dat er iedere dag unieke belevingen op het programma stonden. Lekker in actie komen met lasergamen, Wipeout of flyboarden. Iets rustiger aan was de yoga, een bierproeverij en een workshop graffiti. Tussendoor kon je heerlijk eten en drinken, bord- of kaartspellen spelen en waren er optredens. Als afsluiting van het weekend een silent disco rondom het kampvuur!

  • Compleet weekend
  • Bijzondere activiteiten
  • Overnachten op de Glamping
  • Werken aan het teamgevoel
  • Onvergetelijke momenten
Video border

“Een compleet weekend, vol bijzondere momenten. Dat moet wel een onvergetelijke indruk achtergelaten hebben!”

Esther Accountmanager 1,72 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Een van de gaafste weekenden ooit!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op
Scroll up Button