Groenendijk 2-daagse

Groenendijk vond het hoog tijd dat hun medewerkers eens in het zonnetje werden gezet. Met meerdere dagen vol activiteiten, plezier en feest is dat zeker goedgekomen!

200

2 dagen

Case - Groenendijk - ER touwster

Ontdek meer

Case - Groenendijk - Freefall

Dit was de uitdaging

Een compleet verzorgd tweedaags evenement voor 200 personen ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Groenendijk. De dagen moeten vol zitten met veel geniet-momenten, plezier, samenwerking én lekker eten & drinken. Groenendijk wil iedereen een geweldige tijd laten beleven met als doel: een nog sterker team vormen!

“Prachtige all-inclusive
locatie voor een
2-daags evenement”

Dit was onze oplossing

Samen met het organisatieteam van Groenendijk is er een ambitieus programma samengesteld.

De eerste dag stond in het teken van actie en avontuur met uitdagende activiteiten: Expeditie Robinson, Mission Impossible, lasergamen, schapendrijven en graffiti workshops. Na alle activiteiten genoot het gezelschap van een zeer uitgebreide BBQ in de Beachclub bij het strand. Er volgde een avondvullend programma met spectaculair entertainment en live muziek.

Na een goede nachtrust op onze glamping, maakte ’s morgens de tropical Brassband iedereen wakker voor het ontbijt. De ultieme uitdaging voor deze dag: met alle 200 collega’s tegelijk een roadtrip maken door de prachtige Betuwe in een van de ludieke eendjes, E-Choppers en E-Fatbikes. De tweedaagse afgesloten met een uitgebreide lunch en enthousiaste medewerkers van Groenendijk. Het beoogde doel is bereikt!

  • Bedrijfsweekend
  • Op maat gemaakt
  • De leukste activiteiten
  • Foodfestival met Green Egg BBQ’s en feest
  • Overnachten in de natuur
  • Een uniek en compleet bedrijfsuitje
Video border

“Het is altijd gaaf om zo’n uitgebreid event te kunnen organiseren, daar zetten we dan ook echt alles voor in!”

Esther Accountmanager 1,72 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“200x een glimlach!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button