DMG festival

Het beste uit ons aanbod verwerkt in een festival, dat is waar De Mandemakers Groep om vroeg. Zo gezegd, zo gedaan. Een complete dag die lang bij zal blijven!

1100

1 dag

DMG-artiest

Ontdek meer

Zakelijk event - bijzonder event - DMG - vrouw selfie

Dit was de uitdaging

Voor DMG mochten wij een compleet verzorgde dag organiseren, waarbij gezelligheid centraal stond. DMG bestaat uit een diverse groep mensen. Voor ons dus de uitdaging om een op maat gemaakt programma samen te stellen, waarmee we iedereen blij konden maken.

“een eigen festival,
dat wil toch iedereen?!
Heel tof!”

Dit was onze oplossing

Voor ons is er niets belangrijker dan iedereen een onvergetelijke ervaring te bieden. Speciaal voor het personeel van DMG hebben we het beste van ons aanbod samengevoegd, zodat iedereen zijn eigen hoogtepunten kon beleven. Een ontvangst met een Braziliaanse Sambaband, waarna ze konden genieten op hun eigen festival. Een sprong wagen met de freefall, een karikatuur laten teken en er tip top uitzien met behulp van de barbier en drag queens. En dat allemaal onder het genot van heerlijke cocktails, lekkere snacks en live optredens van John de Bever en een knallende band! De succesformule voor een onvergetelijke dag!

  • Bedrijfsfeest
  • Festivalgevoel
  • Het beste van De Kaap
  • Live muziek
  • Onvergetelijke dag
Zakelijk event - bijzonder event - DMG - man danst

“Een compleet
op maat gemaakte
dag, met voor
ieder wat wils.
Deze uitdaging
is geslaagd als
je het mij vraagt!”

Esther Accountmanager 1,72 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“heel bijzonder zo’n eigen festival”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button