Decathlon Themadag

Een complete ervaring op De Kaap met een unieke insteek. Dat is precies wat de medewerkers van Decathlon verdiend hadden en wat wij met veel enthousiasme regelden. Zo gezegd, zo gedaan!

850

2 dagen

Decathlon - Waterrace

Ontdek meer

Bijzonder event - Case - Decathlon - Expeditie Robinson - Waterrace

Dit was de uitdaging

Er is niks leuker dan mensen verassen met een speciale dag, helemaal in een thema dat bij hen past. Dat is precies wat Decathlon dacht toen ze een unieke insteek wilde geven aan hun teamdag. Voor ons was de uitdaging meteen duidelijk: alles uit de kast halen voor een te gekke Decathlon themadag!

“Had niet verwacht dat
het zo leuk
zou zijn! Echt een
topdag gehad.”

Dit was onze oplossing

Voor Decathlon hebben we niet enkel zelf alles uit de kast getrokken, maar ook wat hulp laten overvliegen. We hebben onze locatie omgetoverd tot een ware Decathlon wereld, waar niets te gek was. Als start een korte meeting, waarna onze locatie ontdekt kon worden tijdens Expeditie Robinson, Wipeout en The Battle. Daarna was het hoog tijd om bij te komen van alle indrukken van de dag tijdens ons Foodfestival. Kortom, een bijzondere dag!

  • Teamdag
  • Diverse activiteiten
  • In thema op maat
  • All-in Foodfestival
  • Een unieke dag voor het personeel
Bijzonder event - Case - Decathlon - Ballen strand

“Een bijzondere
dag waarbij
de focus
voleldig op
het bedrijf lag.”

JP Sales 1,93 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Wat een
bijzondere ervaring.”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Laura van Hal
Laura van Hal
15. Mei, 2022.
Geverifieerd
Vrijgezellenfeest hier gehouden met het programma mission impossible. Enorm veel gelachen en gedurft. Het aansluitende foodfestival is ook zeker een aanrader! Goeie muziek en gezelligheid in combinatie met lekker eten. Was echt goed voor elkaar!
Bianca Kromosemito
Bianca Kromosemito
15. Mei, 2022.
Geverifieerd
Fantastische avond gehad op het All-in Foodfestival. Eten was heerlijk, leuke DJ en werden uitstekend ontvangen. En niet te vergeten ontzettend vriendelijk barpersoneel met in het bijzonder Maaike!
mischa roinwawan
mischa roinwawan
5. Mei, 2022.
Geverifieerd
Alles is goed geregeld super vriendelijk allemaal Ga zo door:)
ktin09
ktin09
9. April, 2022.
Geverifieerd
Wir waren 9 Jungs auf einem JGA und hatten trotz Temperaturen um die 5 Grad und starkem Wind eine tolle Zeit. Unsere Instructorin war sehr nett und enthusiastisch und der blue parcour hat viel Spaß gemacht. Die Location ist super, gerne wieder!
Stefanie Lowes - Molenschot
Stefanie Lowes - Molenschot
23. Maart, 2022.
Geverifieerd
Top locatie! Er is echt veel mogelijk qua feest en activiteiten. Wij hebben hier al meerdere malen teambuildings gehouden en feesten gegeven. Alles is goed verzorgd. Het eten is van top kwaliteit. Esther denk erg mee met de wensen en zet dit om in een feestje. Dat alles ook nog eens met duidelijke communicatie.
Scroll up Button