CIZ Festival

Een bijzonder bedrijfsfeest voor de 700 medewerkers van CIZ. Na 2 jaar op afstand werken zien ze elkaar eindelijk weer en dat moet natuurlijk goed gevierd worden!

700

1 dag

Case - CIZ - Feest baken overzicht

Ontdek meer

Case - CIZ - Tent festivalplein

Dit was de uitdaging

Na ruim 2 jaar werken op afstand is het tijd om de 700 medewerkers van CIZ in het zonnetje te zetten. De wens is een echt festivalgevoel, waarbij kennismaken met nieuwe collega’s, bijpraten en een flinke dosis gezelligheid centraal staan.

“Dit event was het wachten meer dan waard!”

Dit was onze oplossing

De percussie band en een lekker glaasje bubbels zorgde voor een spectaculair ontvangst. Na een openingsspeech van de directie kon het festival echt beginnen! Iedereen kon eindelijk kennismaken, bijpraten en samen plezier beleven tijdens deze dag vol bijzondere activiteiten. Een photobooth, karikatuurtekenaar en de Glitter Sisters zorgde voor een middag vol entertainment. Om tussendoor even te relaxen waren er massages en yogasessies, waarmee de gasten helemaal klaargestoomd werden voor het avondprogramma.

Met de heerlijke gerechten uit onze foodhuisjes en een uitgebreid buffet kwamen onze gasten niks te kort. Daarna kon het feest pas echt beginnen met de Dangerous Drums en een DJ, die samen zorgden voor een spetterende avond. Moe, maar voldaan vertrok iedereen weer naar huis om nog lang na te praten over deze onvergetelijke dag. Een groot succes als je het ons vraagt!

  • Bedrijfsfeest
  • Bijzondere activiteiten
  • Foodfestival
  • Swingende avond
  • Uniek en op maat gemaakt festival
Video border

“Na zelf ook ruim 2 jaar minder contacten te hebben, begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk dit speciale moment is. Het was werkelijk onvergetelijk voor iedereen!”

Demy Sales 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Alle onze wensen zijn meegenomen in dit event. Wat een dag!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button