Abel. Grand Café Restaurant

Ook met kleinere groepen kun je een onvergetelijke dag op De Kaap beleven. Zo blijkt maar weer uit het bezoek van Abel. Grand Café Restaurant. Met een programma op maat hebben ze De Kaap op een speciale manier kunnen ontdekken.

67

1 dag

Case-Abel-Escape Game-Mensen spelen

Ontdek meer

Case-Abel-Escape Game-Mensen spelen

Dit was de uitdaging

Een complete dag op De Kaap, dat regelen we graag. Een leuke binnenactiviteit, een verrassend diner en heel veel gezelligheid is wat onze gasten verwachtte. Zo gezegd, zo gedaan.

“De Escape Game was zo leuk om te doen! Zo leer je elkaar net wat beter kennen.”

Dit was onze oplossing

De dag ging van start met een ontvangst, waarbij onze gasten direct voorzien werden van een lekker hapje en drankje. Vervolgens begon het echte werk. Tijdens een spannende Escape Game moesten ze hun kennis en inzicht combineren om te kunnen ontsnappen en hun missie te voltooien. Gelukt? Dan mochten ze genieten van ons heerlijke Walking Dinner menu. Als kers op de taart werd de dag afgesloten met een knallend feest. Kortom, een dag om nooit te vergeten.

  • Personeelsuitje
  • Escape Game
  • Walking Dinner
  • Feest
  • Onvergetelijke momenten
Case-Abel-Escape Game-Borden Einstein

“Het is altijd een mooie uitdaging om aan de slag te gaan voor een kleinere groep, iets waar wij ons graag keer op keer voor inzetten.”

Roy de wijer Directie 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Heel leuk om zelf een keer te genieten van een dagje uit.”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button