Holland evenementen
Groep is nu De kaap

Rebranding - De Kaap - Overzicht - Drone - overzicht van het terrein van De Kaap

Tijd voor de waarheid

Al 25 jaar vermaken wij onze gasten met de mooiste events, gaafste activiteiten en onvergetelijke feesten. Door hard te werken zijn wij van een klein bedrijf met wat spelletjes in een stierenschuur, uitgegroeid tot een professionele evenementenlocatie met unieke programma’s.

Van klein naar groot. Van leuk naar spectaculair. De feiten zijn mooi. Maar wíe zijn we nou eigenlijk geworden of misschien wel gebleven? Zijn wij eigenlijk nog wel dé Holland Evenementen Groep in Zoelen?

Tijd voor de zoektocht naar onszelf. Tijd om te worden wie we diep van binnen zijn. Tijd voor een nieuw merk, een nieuwe uitstraling en een nieuwe naam.

En dan besef je ineens dat wat je zoekt, er altijd al is geweest. Het zit hem bij ons niet in de grootste zijn, de gaafste activiteiten bouwen en het lekkerste eten maken. Het echte verhaal zit hem in.. onszelf. In onze mensen.

Laat je grenzen dan maar vervagen. Ga op in het eilandleven en dompel je onder in onze cultuur. Laat je meevoeren door de gezellige sfeer van onze enthousiaste locals. Laat ons je meenemen naar de verborgen plekken die alleen wij weten te vinden. Welke route je ook kiest, alles kan en alles mag. Want De Kaap is van ons, maar net zo goed van jou. Dus vergeet voor even de wereld om je heen en maak herinneringen die je voor altijd met je mee zal dragen.

Welkom op De Kaap

Ons verhaal - Onze locals - ontmoet onze locals
Video border

Laat je Meevoeren

Dichterbij dan je denkt

Ontdek De Kaap

We organiseren de leukste events, dagjes uit en teambuildingsessies voor vrienden of collega’s. Actief en ontspannend. Van Expeditie Robinson en Wipeout tot De Roadtrip. Is jouw team slim, sterk en behendig? Of juist culinair onderlegd? Kies het programma dat bij jou past.

Scroll up Button