Orange shape Orange shape

Feesten
& mouwen
Opstropen

De Kaap - evenementen locatie - werving - locals weten hoe - symbol

neem alvast een kijkje

Video border

Neem alvast een kijkje

Dit is werken
op de kaap

Image border Werving - zomerkleding - instructeur

Er is genoeg te doen

Op ons land verwelkomen we elke dag enorm veel avonturiers. Van de Wipeout waaghalzen tot onze zakelijke gasten in het Nest. Of wat dacht je van de festivalgangers op ons strand, de borrelaars bij onze beachclub of de schapendrijvers op onze weides. Je kunt je wel voorstellen: geen dag is daardoor hetzelfde!

Image border de Kaap - evenementen locatie - Werving - meerdere locals- eventmedewerker

We hebben onuitputtelijke energie

Iedereen die werkt bij De Kaap, heeft één ding gemeen. Energie! In onze vrije tijd en op het werk. Wij zijn geen stilzitters of bankhangers, maar buitenmensen die barsten van de energie. En dat heb je nodig, want we proberen niet alleen onze bezoekers een te gekke dag te geven, maar willen ook zelf een fantastische werkplek zijn. En daar horen natuurlijk ook eigen uitjes en feestjes bij!

Image border De Kaap - evenementen locatie - Werving - zomerkleding - horeca

Voor blije gasten

We kicken op glimlachen, enthousiaste kreten en op grenzen die verlegd worden door onze hulp. En ook dat is waar jij voor gaat. Jij zorgt voor die bemoedigende woorden, dat grapje als het even te spannend wordt, die vriendelijke lach, die goede uitleg of dat uitstekend getapte biertje.

De Kaap - evenementen locatie - Werken op De Kaap - Visuele Waarden - Vertrouwd - een van de waarden van De Kaap

Vertrouwd

De Kaap - evenementen locatie - Werken op De Kaap - Visuele Waarden - Positief - een van de waarden van De Kaap

Positief

De Kaap - evenementen locatie - Werken op De Kaap - Visuele Waarden - Teamspirit - een van de waarden van De Kaap

Teamspirit

De Kaap - evenementen locatie - Werken op De Kaap - Visuele Waarden - Uitdaging - een van de waarden van De Kaap

Uitdaging

De Kaap - evenementen locatie - Werken op De Kaap - Visuele Waarden - Gastvrij - een van de waarden van De Kaap

Gastvrij

Vragen of wil je de loontabel bekijken?

background

Wat past bij jou?

Kies 1 van de functiegroepen om de vacatures te bekijken

Facilitair Medewerker

Afstudeer stagiair (thema duurzaamheid)

Keukenmedewerker

Horecamedewerker

Locatieverantwoordelijke

Supervisor

Assistent Supervisor

Instructeur

Hoofdinstructeur

Sales Stagiair(e)

HR Stagiaire

Strijdlustige Strandwacht

Leidinggevende Strandwacht

Allround Stagiair(e)

Open sollicitatie

Facilitair Medewerker

24 – 38 uur

2 plekken te vervullen

Op De Kaap zijn we graag met z’n allen aan de slag om al onze avonturiers een onvergetelijke tijd te bezorgen. Daarbij is een schone locatie natuurlijk enorm belangrijk. Daarom zoeken we een nauwkeurige facilitair medewerker, die zorgt dat altijd alles spik en span is.

Als facilitair medewerker;

 • Organiseer je de schoonmaak van onze binnenruimtes en overige vertrekken waar gasten komen, zoals onze glamping tenten;
 • Zorg je voor onze spullen alsof het de jouwe zijn, ruim je mee op of zet je de boel juist klaar ter voorbereiding van een event;
 • Speel je af en toe ook een belangrijke rol binnen die uitjes & events, om alles gedurende het bezoek netjes te houden;
 • Was je onze personeelskleding zodat alle locals er netjes & fris bij lopen;
 • Ga je nauwkeurig en secuur te werk in opdracht van je collega’s, maar is er ook ruimte voor eigen initiatief;
 • Vind je het leuk om regelmatig veel mensen (gezellige gasten én collega’s) om je heen te hebben, maar ook fijn om af en toe alleen te werken;
 • Hou je van afwisseling en flexibele diensten (voornamelijk in de zomerperiode, en in overleg).

Wij weten hoe
Op De Kaap doen we het samen. Want alleen met elkaar zorgen we ervoor dat ons eiland er mooi bijligt. Van een hygiënische keuken tot een glimmende Wipeout baan, wij weten wat ervoor nodig is. Al kunnen we jouw hulp als facilitair medewerker nu goed gebruiken. Het is een veelzijdige en afwisselende functie, geen dag is hetzelfde!

Jij krijgt van ons;

 • Salaris rond de €2200,- bruto per maand (op basis van 38 uur per week) salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de dagrecreatie CAO;
 • De mooiste werkplek van Nederland;
 • Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de facilitair medewerker die wij zoeken? Flexibel en gemiddeld 24 tot 38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Afstudeer stagiair (thema duurzaamheid)

38 uur per week

1 plek te vervullen

Op De Kaap organiseren we het hele jaar door onvergetelijke uitjes en events. We investeren veel tijd en moeite om iedereen op onze locatie een leuke dag te bezorgen. Daarom is De Kaap constant in ontwikkeling. Een van de belangrijkste thema’s de komende tijd is ‘Duurzaamheid’. Een onderwerp dat al belangrijk is, maar we vinden het noodzakelijk om daar een grote slag in te slaan.

We hebben al een aantal duurzame initiatieven geïmplementeerd, maar het is nu tijd voor een echt goede aanpak. We zijn daarom op zoek naar een afstudeer stagiair die gaat helpen bij het vormgeven van dit project. Denk daarbij aan het inzichtelijk krijgen van de daadwerkelijke duurzaamheid van De Kaap, het ontwikkelen van een passende campagne en een plan om ideeën te implementeren op de locatie.

Als Afstudeer Stagiair(e):

 • doe je een opleiding op HBO/WO niveau;
 • kun jij je voor een heel of half jaar storten op dit project;
 • heb je affiniteit met het onderwerp duurzaamheid;
 • kun je grotendeels zelfstandig aan de slag met het project;
 • heb je de vrijheid om samen met ons het project richting en vorm te geven;
 • heb je affiniteit met de evenementen/recreatie branche (pré).

Wij weten hoe

Op De Kaap doen we het samen. We creëren samen de mooiste momenten, maar we werken ook samen om elkaar te helpen. We ontwikkelen, groeien en leren samen. En geloof ons, dat is pas écht bijzonder. Wij weten wat ervoor nodig is; al kunnen we jouw hulp nu goed gebruiken.

Jij krijg van ons:

 • een uitdagende afstudeeropdracht die echt belangrijk gaat zijn voor de toekomstige van de organisatie;
 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • een werkplek op onze locatie (thuiswerken mag, maar wel minimaal 2 a 3 dagen per week op kantoor);
 • een stagebegeleider die je kan helpen bij het uitvoeren van het onderzoek;
 • een stagevergoeding van €250,- per maand (op basis van 38 uur);
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de afstudeer stagiair die wij zoeken? En 38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Keukenmedewerker

8 – 38 uur

5 plekken te vervullen

Op De Kaap bezorgen we onze avonturiers de mooiste evenementen, maar een goed event kan niet zonder eten en drinken. Ons team in de keuken werkt hard samen om onze gasten te voorzien van een unieke culinaire beleving. Om al onze gasten te voorzien van hun behoefte zijn we op zoek naar mensen met passie voor eten. Iemand die het belangrijk vindt om onze gasten goed en lekker te laten eten! Ben jij de versterking die we zoeken in de keuken?

Als Keukenmedewerker:

 • voel je helemaal thuis in de keuken, je hebt ervaring met kleinschalige gezelschappen maar bent ook in staat om voor bereidingen te doen voor grote aantallen;
 • werk je nauw samen met de keuken manager. Je kan snel schakelen op het moment dat je iets over hebt of iets te kort komt;
 • zorg je voor kwaliteit! Je bent bekend met de HACCP-richtlijnen en bewaakt de kwaliteitscontrole. Alles wat uit jouw handen komt ziet er goed uit en smaakt nog beter;
 • draai je je hand er niet voor om, om ook voor de schermen te werken achter 1 van onze BBQ’s of op ons foodfestival!;
 • denk je mee over leuke nieuwe ideeën of verbeteringen binnen de keuken.

Wij weten hoe

Op De Kaap zijn wij, maar ook onze bezoekers, altijd druk in de weer. Je snapt wel dat onze gasten na hun activiteit even willen bijtanken met een heerlijk etentje en een verfrissend drankje. Onze locals weten precies hoe ze al dat lekkers moeten klaarmaken. Al kunnen we jouw hulp als Keukenmedewerker daarbij goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland en een martkconform salaris;
 • uitzicht op uitbreiding van jouw functie en ons prachtige meer 🌊;
 • een baan waar geen dag hetzelfde is (echt!);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de Keukenmedewerker die wij zoeken? Ben je gemiddeld 8-38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Horecamedewerker

8 – 38 uur

5 plekken te vervullen

Op De Kaap bezorgen we onze avonturiers de mooiste evenementen, maar een goed event kan niet zonder eten en drinken. Ons team in de bediening werkt hard samen om onze gasten te voorzien van een unieke beleving. Om al onze gasten te voorzien van hun behoefte zijn we op zoek naar mensen met passie voor horeca en gastvrijheid. Iemand het belangrijk vindt dat onze gasten goed te verwennen op onze locatie! Ben jij de versterking die we zoeken binnen het horecateam?

Als Horecamedewerker:

 • ben je gastvrij, gezicht van de horeca van de kaap;
 • werk je samen in een team: jullie zijn bereid hard voor elkaar te werken;
 • straal je zorg uit zorg uit richting de locatie waar je werkt;
 • ben je enthousiast, leergierig en klaar voor ontwikkelingen daar waar jou kwaliteiten liggen.

Wij weten hoe

Op De Kaap zijn wij, maar ook onze bezoekers, altijd druk in de weer. Je snapt wel dat onze gasten na hun activiteit even willen bijtanken met een heerlijk etentje en een verfrissend drankje. Onze locals weten precies hoe ze al dat lekkers moeten klaarmaken. Al kunnen we jouw hulp als Keukenmedewerker daarbij goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland en een marktconform salaris;
 • uitzicht op uitbreiding van jouw functie en ons prachtige meer 🌊;
 • een baan met flexibele uren, waar geen dag hetzelfde is (echt!);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de horecamedewerker die wij zoeken? Ben je gemiddeld 8-38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Locatieverantwoordelijke

8 – 38 uur

8 plekken te vervullen

Heb jij een passie voor events, hospitality en alles daaromheen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Kaap zoekt een Locatieverantwoordelijke voor onze verschillende horeca locaties, die over ons hele terrein verspreid zijn. Het ene moment sta je op een speciaal event in onze Beachclub en het andere moment ben je verantwoordelijk voor de zalen binnen. Geen dag is hetzelfde, maar dat is voor jou geen probleem! Je houdt van veelzijdigheid en kunt in iedere situatie de ultieme culinaire ervaring bieden aan onze avonturiers.

Als Locatieverantwoordelijke:

 • ben jij het gezicht voor je eigen team die dag. Jij begeleid, motiveert en traint de mensen waarmee je samenwerkt. Je bent een echt voorbeeld en zorgt voor een fijne werksfeer met je collega’s.
 • ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen partij en locatie en zorgt dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Je bent zowel verantwoordelijk voor een goeie voorbereiding, de uitvoering als voor een goeie afsluiting!
 • draag je zorg over de gehele uitstraling van de locatie zowel voor als achter de schermen!
 • werk je nauw samen met andere locatieverantwoordelijke en het horecamanagment. Samen zorg je voor de gehele horeca-ervaring van de gasten van de Kaap.
 • heb je de capaciteit om mee te denken over verbetering van de algehele horeca processen binnen jou eigen locatie!

Wij weten hoe

Op De Kaap werken we samen, want alleen dan kunnen we onze gasten voorzien van de beste hapjes, drankjes en service. Daarvoor moet je niet alleen in de keuken zijn, maar ook daarbuiten tussen de gasten om precies te weten wat zij nodig hebben. Daar kunnen we jouw hulp als Locatieverantwoordelijke goed bij gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland en een marktconform salaris;
 • een baan waar geen dag hetzelfde is door alle unieke events;
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de Locatieverantwoordelijke die we zoeken? Ben je gemiddeld 8-38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland. Solliciteer direct of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

 

Supervisor

32 – 38 uur

1 plek te vervullen

Op De Kaap zetten onze locals zich in om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Onze uitdagende activiteiten spelen daar een belangrijke rol bij, maar dan moet alles wel goed geregeld zijn. Daarom zijn we nu opzoek naar een supervisor die verantwoordelijk is voor de labels als Expeditie Robinson, Wipeout en de Roadtrip. Jij bewaakt de kwaliteit, veiligheid en beleving van het ondernemen van een activiteit op De Kaap. Kórtom, jij bezorgt de gasten én het personeel een lach op hun gezicht.

Als Supervisor:

 • heb je goed overzicht van wat er speelt en zorg je dat de hele dag goed verloopt;
 • ben je bekend met alle activiteiten die er ondernomen worden op De Kaap;
 • heb je gelijk door waar je te hulp moet schieten, zodat de instructeurs lekker door kunnen blijven werken;
 • werk je samen met de assistent supervisor en stuur je al het uitvoerend personeel aan die bij de activiteiten werken;
 • heb je minimaal 2 jaar werkervaring als leidinggevende in de evenementen/horeca branche.

Wij weten hoe

Op De Kaap doen we het samen. Onze locals weten hoe ze de gasten met een glimlach De Kaap kunnen verlaten. Onze toffe activiteiten bezorgen de gasten een unieke ervaring. Toch kunnen we jouw hulp nu goed gebruiken om alle activiteiten in goede banen te laten.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • uitzicht op een vast contract én ons prachtige meer 🌊;
 • een baan waar geen dag hetzelfde is door alle unieke events;
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de Supervisor van De Kaap die wij zoeken? En gemiddeld 32-38 uur per week beschikbaar? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Assistent Supervisor

32 – 38 uur

1 plek te vervullen

Eén van onze meest spraakmakende activiteiten is Wipeout. Hier beleven onze gasten een avontuur vol plezier. Je snapt dus wel dat het belangrijk is dat alles hier op rolletjes loopt. Als assistent Supervisor ken je het label als geen ander en weet je alles over de activiteiten, opleidingen, procedures en jouw personeel. Jij draagt de volledige zorg over het label en bewaakt hierbij de beleving, veiligheid, uitstraling, kwaliteit en het belangrijkste: de ultieme Wipeout ervaring!

Als Assistent Supervisor:

 • ben je verantwoordelijk voor het label Wipeout: jij zorgt ervoor dat alle activiteiten blijven draaien;
 • draai je mee als meewerkend voorman op het label en stuur je alle instructeurs aan;
 • ben je flexibel en kan je de supervisor ondersteunen voor eventuele andere labels;
 • heb je minimaal 2 jaar werkervaring als leidinggevende in de evenementen/horeca branche;
 • ben je minstens 32 uur per week beschikbaar bent, bij voorkeur 38 uur per week.

Wij weten hoe

Op De Kaap doen we het samen. We zorgen er samen voor dat alle gasten met een glimlach naar huis gaan. Wipeout is één van onze bekendste activiteiten, waar dan ook veel bezoekers op af komen. Daarom kunnen we jouw hulp op de werkvloer en voor Wipeout nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • uitzicht op doorgroeimogelijkheden én ons prachtige meer 🌊;
 • een baan waar geen dag hetzelfde is door alle unieke events;
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de assistent supervisor die Wipeout in goede banen blijft leiden? En gemiddeld 32-38 uur beschikbaar? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Instructeur

8 – 38 uur

100+ plekken te vervullen

Op De Kaap streven we altijd naar een glimlach op het gezicht van onze gasten. Daar hebben we zowel achter, als voor de schermen mensen voor nodig, vooral bij onze activiteiten. Weet jij mensen enthousiast te krijgen, ben je graag in de buitenlucht en fan van avontuur? Wordt dan de instructeur die wij zoeken!

Als instructeur:

 • begeleid jij de activiteiten van onze unieke labels als Wipeout en Expeditie Robinson;
 • zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de gasten een onvergetelijke dag beleven;
 • moedig jij alle deelnemers aan bij de activiteiten;
 • ben je het aanspreekpunt voor jouw groepje en geef je hen een grote glimlach mee naar huis.

Wij weten hoe

Op De Kaap zijn wij, maar ook onze bezoekers, altijd druk in de weer. Onze gasten komen naar de locatie om de activiteit te ondernemen. Onze locals weten precies hoe ze de gasten goed kunnen begeleiden gedurende de dag. Al kunnen we jouw hulp als instructeur daarbij goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland en een marktconform salaris;
 • uitzicht op uitbreiding van jouw functie en ons prachtige meer 🌊;
 • een baan met flexibele uren, waar geen dag hetzelfde is (echt!);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij leren je alles!

Twijfel niet langer! Pak jouw kans om onderdeel te worden van ons team door hieronder te reageren.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Hoofdinstructeur

8 – 38 uur

4 plekken te vervullen

Op De Kaap bieden we de meest uitdagende, spraakmakende en gave activiteiten aan van onze labels zoals Wipeout en Expeditie Robinson. Om deze activiteiten soepel te laten verlopen, hebben we iemand nodig die de rol van Hoofdinstructeur gaat vervullen. Je zorgt ervoor dat zowel onze gasten als instructeurs het goed naar hun zin hebben.

Als Hoofdinstructeur:

 • ben je verantwoordelijk voor de groep;
 • ben jij het aanspeekpunt van zowel onze gasten als de instructeurs;
 • ben je ook meewerkend voorman op de werkvloer;
 • zorg je ervoor dat onze gasten het naar hun zin hebben en los je mogelijke problemen snel en op gepaste wijze op;
 • stuur jij de instructeurs aan en waarborg je de kwaliteit van het werk dat zij leveren.

Wij weten hoe

Op De Kaap zorgen we er samen voor dat we onze gasten geven wat ze van ons verwachten. Daar spelen de activiteiten en programma’s een belangrijke rol in, net als onze locals. Zij weten precies hoe ze de gasten kunnen begeleiden gedurende de dag. Al kunnen we jouw hulp als hoofdinstructeur daarbij goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland en een marktconform salaris;
 • uitzicht op uitbreiding van jouw functie en ons prachtige meer 🌊;
 • een baan waar geen dag hetzelfde is (echt!);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de hoofdinstructeur die wij zoeken? En gemiddeld 8-38 uur beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Sales Stagiair(e)

38 uur | periode in overleg

1 plek te vervullen

We organiseren het hele jaar door onvergetelijke uitjes en events op De Kaap. Dat onvergetelijke zit ‘m niet alleen in ons eiland, maar ook in onze locals van het salesteam. Zij trekken onze gasten keer op keer de grens over met een spectaculair aanbod, wat simpelweg niet af te slaan is. En ja, daar kunnen ze jouw hulp als sales stagiair(e) goed gebruiken.

Als Sales Stagiair(e):

 • ben je een volwaardig onderdeel van ons salesteam;
 • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • leer je alles op het gebied van sales, eventmanagement en klantcontact;
 • verveel je je nooit. Van telefoontjes plegen tot brainstormen over de
  perfecte afsluiter van een event, er is altijd iets te doen;
 • werk je zo nu en dan ook mee op onze events. Dat is de beste manier om ons aanbod te leren kennen.

Wij weten hoe
Op De Kaap verleggen we grenzen. En daarin ben jij degene die onze gasten de laatste stap laat zetten. Een verbazingwekkend event op maat, een intieme familiedag of een jaarlijks dagje uit met vrienden: wij weten wat ervoor nodig is. Al kunnen we jouw hulp als sales stagiair(e) nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste stageplek van Nederland;
 • alle handvaten die je nodig hebt om je te ontplooien tot professional;
 • € 500,- per maand (op basis van 38 uur);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de sales stagiair(e) die wij zoeken? En flexibel beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

HR Stagiaire

38 uur

1 plek te vervullen

We hebben flink wat locals rondlopen op ons eiland, die keer op keer voor de mooiste momenten zorgen. En hoe gek we ook zijn op onze locals, ze komen er niet vanzelf! Ons HR team gaat iedere dag aan de slag om de meest avontuurlijke locals te vinden en hen te koppelen aan de taken waar zij in uitblinken. En ja, dat is een aardige klus! Daarom kunnen we jouw hulp als HR stagiair(e) goed gebruiken.

Als HR Stagiair(e):

 • ben je een volwaardig onderdeel van ons HR team;
 • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • werk je mee aan loonverwerking, sollicitaties en contracten;
 • heb je uitstekende mensenkennis. Zo ken je de kracht van elke local;
 • werk je zo nu en dan ook mee op onze events, want om de juiste krachten te
  vinden moet je natuurlijk wel weten wat er voor nodig is.

Wij weten hoe
Op De Kaap doen we het samen. Zo zorg jij voor de culinaire genieën in de keuken, sfeermakers op de events en locals met een onvergetelijke glimlach. Wij weten hoe; al kunnen we jouw frisse blik op het gebied van HR nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste stageplek van Nederland;
 • alle handvaten die je nodig hebt om je te ontplooien tot professional;
 • € 500,- per maand (op basis van 38 uur);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de HR stagiair(e) die wij zoeken? En 38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Strijdlustige Strandwacht

Flexibel

Meerdere plekken te vervullen

Een dag op De Kaap staat altijd in het teken van avontuur. Niet alleen in de hoogte en op het land, maar ook in het water. Je snapt wel: dat moet allemaal goed verlopen. Daarom zoeken we een strandwacht, die ervoor zorgt dat onze gasten onbezorgd kunnen genieten van hun welverdiende dagje uit op ons strand.

Als Strandwacht:

 • zorg je voor een veilige en gemoedelijke omgeving voor onze gasten. Want alleen zo genieten ze optimaal;
 • heb je minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • heb je een uitstekende conditie. Rennen, vliegen en zwemmen? Jij bent niet te stoppen;
 • weet je snel te schakelen op de momenten dat het echt nodig is. Problemen? Jij lost ze op;
 • beschik je over EHBO en Reddend Zwemmen (pre), Geen ervaring? Dan gaan we je dat leren!

Wij weten hoe
Op De Kaap doen we het samen. Want alleen met elkaar zorgen we ervoor dat onze gasten volop genieten van een onbezorgde dag. Of ze nu het meer in rennen voor een frisse duik, van de glijbaan racen of aan het smullen zijn van een lekker ijsje. Wij weten wat ervoor nodig is om onze gasten een top dag te bezorgen. Al kunnen we jouw expertise als strandwacht nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • ieder gewerkt uur uitbetaald;
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de strijdlustige strandwacht die wij zoeken? En flexibel beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Leidinggevende Strandwacht

24-38 uur

1 plek te vervullen

Er is altijd wat te beleven op De Kaap. Niet alleen in de hoogte en op het land, maar ook op het water. Je snapt wel: dat moet allemaal goed verlopen. Daarom zoeken we een leidinggevende strandwacht, die een scherp oog houdt op de handhaving in het water en op ons strand. Zo kunnen onze gasten onbezorgd genieten van een frisse duik.

Als Leidinggevende Strandwacht:

 • ontgaat jou niks van de gebeurtenissen op ons strand en in het water. Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid en het plezier van onze gasten;
 • ben je communicatief vaardig in Nederlands en Engels en weet je makkelijk contact te leggen;
 • ben je het aanspreekpunt voor alle strandwachten. Jij weet immers alles over het strand;
 • ben je flexibel inzetbaar en neem je ten alle tijden een voorbeeldfunctie aan;
 • ben je minimaal 18 jaar en beschik je over EHBO en Reddend Zwemmen (pre). Geen ervaring? Dan gaan we je dat leren! We gooien je niet zomaar in het diepe 😉

Wij weten hoe
Op De Kaap doen we het samen. Want alleen met elkaar zorgen we ervoor dat onze gasten volop genieten van een onbezorgde dag. Of ze nu het meer in rennen voor een frisse duik, van de glijbaan racen of aan het smullen zijn van een lekker ijsje. Wij weten wat ervoor nodig is om onze gasten op een veilige manier een onvergetelijke dag te bezorgen. Al kunnen we jouw expertise als strandwacht nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • uitzicht op een vast contract én ons prachtige meer ;-):
 • € 2.300 – € 2.800 bruto per maand afhankelijk van ervaring en scholing (op basis van 38 uur);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de leidinggevende strandwacht die wij zoeken? En 24-38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Allround Stagiair(e)

38 uur

1 plek te vervullen

Ons eiland is niet alleen een beleving voor onze gasten, het is ook een bijzondere werkplek voor al onze locals. Op ons strand, achter de bar of op kantoor, iedereen heeft zijn eigen plekje. En dat is maar goed ook, want wij vinden dat je pas écht tot je recht komt als je doet waar je in uitblinkt. We helpen onze locals dan ook graag om hun kracht te vinden. Benieuwd waar jij in uitblinkt? Ontdek het tijdens jouw stage op De Kaap.

Als Stagiair(e):

 • heb je minimaal MBO 4 of HBO werk- en denkniveau;
 • ben je een volwaardig onderdeel van ons team;
 • leer je alles over sollicitatieprocessen en recruitment;
 • maak je de lekkerste delicatessen in onze horecapunten;
 • schiet je de mooiste plaatjes voor ons marketing- communicatieteam;
 • organiseer je de vetste events samen met jouw collega’s op sales;
 • of blink je uit op een van onze andere bijzondere plekjes.

Wij weten hoe
Op De Kaap doen we het samen. We creëren samen de mooiste momenten, maar we werken ook samen om elkaar te helpen. We ontwikkelen, groeien en leren samen. En geloof ons, dat is pas écht bijzonder. Wij weten wat ervoor nodig is; al kunnen we jouw hulp nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • een plekje in ons team, waar je écht tot je recht komt;
 • alle handvaten die je nodig hebt om je te ontplooien tot professional;
 • € 500,- per maand (op basis van 38 uur);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? En 38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Open sollicitatie

Flexibel

Meerdere plekken te vervullen

Staat jouw vacture er niet tussen? Op De Kaap is altijd iets te beleven. We zijn dan ook het hele jaar door op zoek naar nieuwe locals, die ons eiland komen verkennen. Van instructeurs met de beste aanmoedigingskreten en de beste biertappers tot handige klussers voor ons onderhoudsteam. Welke kracht je ook hebt, je bent bij ons altijd welkom.

Als Local:

 • zorg je voor onvergetelijke momenten tijdens onze events. Jij gaat elke keer voor een glimlach;
 • is hospitality jouw tweede naam en zet je alles op alles om onze gasten een warm welkom te geven;
 • zorg je dat ons eiland er spik en span bijligt. Van activiteiten bouwen tot groenonderhoud en sleutelen aan voertuigen: niets is jou te gek;
 • maak je creatieve gerechten, tap je de lekkerste biertjes en ben je een echte BBQ-chef;
 • zie je niet alleen kansen, je weet ze ook te creëren. Zo blijf je jezelf continu ontwikkelen.

Wij weten hoe
Op De Kaap is er een plek voor iedereen. Ook voor jou als instructeur bij onze activiteiten, receptionist op de Glamping of adviseur op de salesafdeling. Blink je ergens anders in uit? Dan vinden we ongetwijfeld iets wat bij je past. Op De Kaap weten we hoe. Al kunnen we jouw inbreng als nieuwe local altijd gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • uitzicht op een vast contract én ons prachtige meer ;-);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de local die wij zoeken? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Facilitair Medewerker

Facilitair Medewerker

24 – 38 uur

2 plekken te vervullen

Op De Kaap zijn we graag met z’n allen aan de slag om al onze avonturiers een onvergetelijke tijd te bezorgen. Daarbij is een schone locatie natuurlijk enorm belangrijk. Daarom zoeken we een nauwkeurige facilitair medewerker, die zorgt dat altijd alles spik en span is.

Als facilitair medewerker;

 • Organiseer je de schoonmaak van onze binnenruimtes en overige vertrekken waar gasten komen, zoals onze glamping tenten;
 • Zorg je voor onze spullen alsof het de jouwe zijn, ruim je mee op of zet je de boel juist klaar ter voorbereiding van een event;
 • Speel je af en toe ook een belangrijke rol binnen die uitjes & events, om alles gedurende het bezoek netjes te houden;
 • Was je onze personeelskleding zodat alle locals er netjes & fris bij lopen;
 • Ga je nauwkeurig en secuur te werk in opdracht van je collega’s, maar is er ook ruimte voor eigen initiatief;
 • Vind je het leuk om regelmatig veel mensen (gezellige gasten én collega’s) om je heen te hebben, maar ook fijn om af en toe alleen te werken;
 • Hou je van afwisseling en flexibele diensten (voornamelijk in de zomerperiode, en in overleg).

Wij weten hoe
Op De Kaap doen we het samen. Want alleen met elkaar zorgen we ervoor dat ons eiland er mooi bijligt. Van een hygiënische keuken tot een glimmende Wipeout baan, wij weten wat ervoor nodig is. Al kunnen we jouw hulp als facilitair medewerker nu goed gebruiken. Het is een veelzijdige en afwisselende functie, geen dag is hetzelfde!

Jij krijgt van ons;

 • Salaris rond de €2200,- bruto per maand (op basis van 38 uur per week) salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de dagrecreatie CAO;
 • De mooiste werkplek van Nederland;
 • Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de facilitair medewerker die wij zoeken? Flexibel en gemiddeld 24 tot 38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Afstudeer stagiair (thema duurzaamheid)

Afstudeer stagiair (thema duurzaamheid)

38 uur per week

1 plek te vervullen

Op De Kaap organiseren we het hele jaar door onvergetelijke uitjes en events. We investeren veel tijd en moeite om iedereen op onze locatie een leuke dag te bezorgen. Daarom is De Kaap constant in ontwikkeling. Een van de belangrijkste thema’s de komende tijd is ‘Duurzaamheid’. Een onderwerp dat al belangrijk is, maar we vinden het noodzakelijk om daar een grote slag in te slaan.

We hebben al een aantal duurzame initiatieven geïmplementeerd, maar het is nu tijd voor een echt goede aanpak. We zijn daarom op zoek naar een afstudeer stagiair die gaat helpen bij het vormgeven van dit project. Denk daarbij aan het inzichtelijk krijgen van de daadwerkelijke duurzaamheid van De Kaap, het ontwikkelen van een passende campagne en een plan om ideeën te implementeren op de locatie.

Als Afstudeer Stagiair(e):

 • doe je een opleiding op HBO/WO niveau;
 • kun jij je voor een heel of half jaar storten op dit project;
 • heb je affiniteit met het onderwerp duurzaamheid;
 • kun je grotendeels zelfstandig aan de slag met het project;
 • heb je de vrijheid om samen met ons het project richting en vorm te geven;
 • heb je affiniteit met de evenementen/recreatie branche (pré).

Wij weten hoe

Op De Kaap doen we het samen. We creëren samen de mooiste momenten, maar we werken ook samen om elkaar te helpen. We ontwikkelen, groeien en leren samen. En geloof ons, dat is pas écht bijzonder. Wij weten wat ervoor nodig is; al kunnen we jouw hulp nu goed gebruiken.

Jij krijg van ons:

 • een uitdagende afstudeeropdracht die echt belangrijk gaat zijn voor de toekomstige van de organisatie;
 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • een werkplek op onze locatie (thuiswerken mag, maar wel minimaal 2 a 3 dagen per week op kantoor);
 • een stagebegeleider die je kan helpen bij het uitvoeren van het onderzoek;
 • een stagevergoeding van €250,- per maand (op basis van 38 uur);
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de afstudeer stagiair die wij zoeken? En 38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Keukenmedewerker

Keukenmedewerker

8 – 38 uur

5 plekken te vervullen

Op De Kaap bezorgen we onze avonturiers de mooiste evenementen, maar een goed event kan niet zonder eten en drinken. Ons team in de keuken werkt hard samen om onze gasten te voorzien van een unieke culinaire beleving. Om al onze gasten te voorzien van hun behoefte zijn we op zoek naar mensen met passie voor eten. Iemand die het belangrijk vindt om onze gasten goed en lekker te laten eten! Ben jij de versterking die we zoeken in de keuken?

Als Keukenmedewerker:

 • voel je helemaal thuis in de keuken, je hebt ervaring met kleinschalige gezelschappen maar bent ook in staat om voor bereidingen te doen voor grote aantallen;
 • werk je nauw samen met de keuken manager. Je kan snel schakelen op het moment dat je iets over hebt of iets te kort komt;
 • zorg je voor kwaliteit! Je bent bekend met de HACCP-richtlijnen en bewaakt de kwaliteitscontrole. Alles wat uit jouw handen komt ziet er goed uit en smaakt nog beter;
 • draai je je hand er niet voor om, om ook voor de schermen te werken achter 1 van onze BBQ’s of op ons foodfestival!;
 • denk je mee over leuke nieuwe ideeën of verbeteringen binnen de keuken.

Wij weten hoe

Op De Kaap zijn wij, maar ook onze bezoekers, altijd druk in de weer. Je snapt wel dat onze gasten na hun activiteit even willen bijtanken met een heerlijk etentje en een verfrissend drankje. Onze locals weten precies hoe ze al dat lekkers moeten klaarmaken. Al kunnen we jouw hulp als Keukenmedewerker daarbij goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland en een martkconform salaris;
 • uitzicht op uitbreiding van jouw functie en ons prachtige meer 🌊;
 • een baan waar geen dag hetzelfde is (echt!);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de Keukenmedewerker die wij zoeken? Ben je gemiddeld 8-38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Horecamedewerker

Horecamedewerker

8 – 38 uur

5 plekken te vervullen

Op De Kaap bezorgen we onze avonturiers de mooiste evenementen, maar een goed event kan niet zonder eten en drinken. Ons team in de bediening werkt hard samen om onze gasten te voorzien van een unieke beleving. Om al onze gasten te voorzien van hun behoefte zijn we op zoek naar mensen met passie voor horeca en gastvrijheid. Iemand het belangrijk vindt dat onze gasten goed te verwennen op onze locatie! Ben jij de versterking die we zoeken binnen het horecateam?

Als Horecamedewerker:

 • ben je gastvrij, gezicht van de horeca van de kaap;
 • werk je samen in een team: jullie zijn bereid hard voor elkaar te werken;
 • straal je zorg uit zorg uit richting de locatie waar je werkt;
 • ben je enthousiast, leergierig en klaar voor ontwikkelingen daar waar jou kwaliteiten liggen.

Wij weten hoe

Op De Kaap zijn wij, maar ook onze bezoekers, altijd druk in de weer. Je snapt wel dat onze gasten na hun activiteit even willen bijtanken met een heerlijk etentje en een verfrissend drankje. Onze locals weten precies hoe ze al dat lekkers moeten klaarmaken. Al kunnen we jouw hulp als Keukenmedewerker daarbij goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland en een marktconform salaris;
 • uitzicht op uitbreiding van jouw functie en ons prachtige meer 🌊;
 • een baan met flexibele uren, waar geen dag hetzelfde is (echt!);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de horecamedewerker die wij zoeken? Ben je gemiddeld 8-38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Locatieverantwoordelijke

Locatieverantwoordelijke

8 – 38 uur

8 plekken te vervullen

Heb jij een passie voor events, hospitality en alles daaromheen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De Kaap zoekt een Locatieverantwoordelijke voor onze verschillende horeca locaties, die over ons hele terrein verspreid zijn. Het ene moment sta je op een speciaal event in onze Beachclub en het andere moment ben je verantwoordelijk voor de zalen binnen. Geen dag is hetzelfde, maar dat is voor jou geen probleem! Je houdt van veelzijdigheid en kunt in iedere situatie de ultieme culinaire ervaring bieden aan onze avonturiers.

Als Locatieverantwoordelijke:

 • ben jij het gezicht voor je eigen team die dag. Jij begeleid, motiveert en traint de mensen waarmee je samenwerkt. Je bent een echt voorbeeld en zorgt voor een fijne werksfeer met je collega’s.
 • ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen partij en locatie en zorgt dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Je bent zowel verantwoordelijk voor een goeie voorbereiding, de uitvoering als voor een goeie afsluiting!
 • draag je zorg over de gehele uitstraling van de locatie zowel voor als achter de schermen!
 • werk je nauw samen met andere locatieverantwoordelijke en het horecamanagment. Samen zorg je voor de gehele horeca-ervaring van de gasten van de Kaap.
 • heb je de capaciteit om mee te denken over verbetering van de algehele horeca processen binnen jou eigen locatie!

Wij weten hoe

Op De Kaap werken we samen, want alleen dan kunnen we onze gasten voorzien van de beste hapjes, drankjes en service. Daarvoor moet je niet alleen in de keuken zijn, maar ook daarbuiten tussen de gasten om precies te weten wat zij nodig hebben. Daar kunnen we jouw hulp als Locatieverantwoordelijke goed bij gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland en een marktconform salaris;
 • een baan waar geen dag hetzelfde is door alle unieke events;
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de Locatieverantwoordelijke die we zoeken? Ben je gemiddeld 8-38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland. Solliciteer direct of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

 

Supervisor

Supervisor

32 – 38 uur

1 plek te vervullen

Op De Kaap zetten onze locals zich in om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Onze uitdagende activiteiten spelen daar een belangrijke rol bij, maar dan moet alles wel goed geregeld zijn. Daarom zijn we nu opzoek naar een supervisor die verantwoordelijk is voor de labels als Expeditie Robinson, Wipeout en de Roadtrip. Jij bewaakt de kwaliteit, veiligheid en beleving van het ondernemen van een activiteit op De Kaap. Kórtom, jij bezorgt de gasten én het personeel een lach op hun gezicht.

Als Supervisor:

 • heb je goed overzicht van wat er speelt en zorg je dat de hele dag goed verloopt;
 • ben je bekend met alle activiteiten die er ondernomen worden op De Kaap;
 • heb je gelijk door waar je te hulp moet schieten, zodat de instructeurs lekker door kunnen blijven werken;
 • werk je samen met de assistent supervisor en stuur je al het uitvoerend personeel aan die bij de activiteiten werken;
 • heb je minimaal 2 jaar werkervaring als leidinggevende in de evenementen/horeca branche.

Wij weten hoe

Op De Kaap doen we het samen. Onze locals weten hoe ze de gasten met een glimlach De Kaap kunnen verlaten. Onze toffe activiteiten bezorgen de gasten een unieke ervaring. Toch kunnen we jouw hulp nu goed gebruiken om alle activiteiten in goede banen te laten.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • uitzicht op een vast contract én ons prachtige meer 🌊;
 • een baan waar geen dag hetzelfde is door alle unieke events;
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de Supervisor van De Kaap die wij zoeken? En gemiddeld 32-38 uur per week beschikbaar? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Assistent Supervisor

Assistent Supervisor

32 – 38 uur

1 plek te vervullen

Eén van onze meest spraakmakende activiteiten is Wipeout. Hier beleven onze gasten een avontuur vol plezier. Je snapt dus wel dat het belangrijk is dat alles hier op rolletjes loopt. Als assistent Supervisor ken je het label als geen ander en weet je alles over de activiteiten, opleidingen, procedures en jouw personeel. Jij draagt de volledige zorg over het label en bewaakt hierbij de beleving, veiligheid, uitstraling, kwaliteit en het belangrijkste: de ultieme Wipeout ervaring!

Als Assistent Supervisor:

 • ben je verantwoordelijk voor het label Wipeout: jij zorgt ervoor dat alle activiteiten blijven draaien;
 • draai je mee als meewerkend voorman op het label en stuur je alle instructeurs aan;
 • ben je flexibel en kan je de supervisor ondersteunen voor eventuele andere labels;
 • heb je minimaal 2 jaar werkervaring als leidinggevende in de evenementen/horeca branche;
 • ben je minstens 32 uur per week beschikbaar bent, bij voorkeur 38 uur per week.

Wij weten hoe

Op De Kaap doen we het samen. We zorgen er samen voor dat alle gasten met een glimlach naar huis gaan. Wipeout is één van onze bekendste activiteiten, waar dan ook veel bezoekers op af komen. Daarom kunnen we jouw hulp op de werkvloer en voor Wipeout nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • uitzicht op doorgroeimogelijkheden én ons prachtige meer 🌊;
 • een baan waar geen dag hetzelfde is door alle unieke events;
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de assistent supervisor die Wipeout in goede banen blijft leiden? En gemiddeld 32-38 uur beschikbaar? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Instructeur

Instructeur

8 – 38 uur

100+ plekken te vervullen

Op De Kaap streven we altijd naar een glimlach op het gezicht van onze gasten. Daar hebben we zowel achter, als voor de schermen mensen voor nodig, vooral bij onze activiteiten. Weet jij mensen enthousiast te krijgen, ben je graag in de buitenlucht en fan van avontuur? Wordt dan de instructeur die wij zoeken!

Als instructeur:

 • begeleid jij de activiteiten van onze unieke labels als Wipeout en Expeditie Robinson;
 • zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de gasten een onvergetelijke dag beleven;
 • moedig jij alle deelnemers aan bij de activiteiten;
 • ben je het aanspreekpunt voor jouw groepje en geef je hen een grote glimlach mee naar huis.

Wij weten hoe

Op De Kaap zijn wij, maar ook onze bezoekers, altijd druk in de weer. Onze gasten komen naar de locatie om de activiteit te ondernemen. Onze locals weten precies hoe ze de gasten goed kunnen begeleiden gedurende de dag. Al kunnen we jouw hulp als instructeur daarbij goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland en een marktconform salaris;
 • uitzicht op uitbreiding van jouw functie en ons prachtige meer 🌊;
 • een baan met flexibele uren, waar geen dag hetzelfde is (echt!);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij leren je alles!

Twijfel niet langer! Pak jouw kans om onderdeel te worden van ons team door hieronder te reageren.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Hoofdinstructeur

Hoofdinstructeur

8 – 38 uur

4 plekken te vervullen

Op De Kaap bieden we de meest uitdagende, spraakmakende en gave activiteiten aan van onze labels zoals Wipeout en Expeditie Robinson. Om deze activiteiten soepel te laten verlopen, hebben we iemand nodig die de rol van Hoofdinstructeur gaat vervullen. Je zorgt ervoor dat zowel onze gasten als instructeurs het goed naar hun zin hebben.

Als Hoofdinstructeur:

 • ben je verantwoordelijk voor de groep;
 • ben jij het aanspeekpunt van zowel onze gasten als de instructeurs;
 • ben je ook meewerkend voorman op de werkvloer;
 • zorg je ervoor dat onze gasten het naar hun zin hebben en los je mogelijke problemen snel en op gepaste wijze op;
 • stuur jij de instructeurs aan en waarborg je de kwaliteit van het werk dat zij leveren.

Wij weten hoe

Op De Kaap zorgen we er samen voor dat we onze gasten geven wat ze van ons verwachten. Daar spelen de activiteiten en programma’s een belangrijke rol in, net als onze locals. Zij weten precies hoe ze de gasten kunnen begeleiden gedurende de dag. Al kunnen we jouw hulp als hoofdinstructeur daarbij goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland en een marktconform salaris;
 • uitzicht op uitbreiding van jouw functie en ons prachtige meer 🌊;
 • een baan waar geen dag hetzelfde is (echt!);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de hoofdinstructeur die wij zoeken? En gemiddeld 8-38 uur beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wij zijn De Kaap

De plek waar avonturen nog bestaan en waar we als locals onvergetelijke momenten creëren voor onze bezoekers. We dagen met activiteiten als Expeditie Robinson, Wipeout, en de Roadtrip uit om grenzen te verleggen en sterker te worden. Laat je meevoeren en vergeet de wereld om je heen. Want op De Kaap ben je echt even weg.

Sales Stagiair(e)

Sales Stagiair(e)

38 uur | periode in overleg

1 plek te vervullen

We organiseren het hele jaar door onvergetelijke uitjes en events op De Kaap. Dat onvergetelijke zit ‘m niet alleen in ons eiland, maar ook in onze locals van het salesteam. Zij trekken onze gasten keer op keer de grens over met een spectaculair aanbod, wat simpelweg niet af te slaan is. En ja, daar kunnen ze jouw hulp als sales stagiair(e) goed gebruiken.

Als Sales Stagiair(e):

 • ben je een volwaardig onderdeel van ons salesteam;
 • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • leer je alles op het gebied van sales, eventmanagement en klantcontact;
 • verveel je je nooit. Van telefoontjes plegen tot brainstormen over de
  perfecte afsluiter van een event, er is altijd iets te doen;
 • werk je zo nu en dan ook mee op onze events. Dat is de beste manier om ons aanbod te leren kennen.

Wij weten hoe
Op De Kaap verleggen we grenzen. En daarin ben jij degene die onze gasten de laatste stap laat zetten. Een verbazingwekkend event op maat, een intieme familiedag of een jaarlijks dagje uit met vrienden: wij weten wat ervoor nodig is. Al kunnen we jouw hulp als sales stagiair(e) nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste stageplek van Nederland;
 • alle handvaten die je nodig hebt om je te ontplooien tot professional;
 • € 500,- per maand (op basis van 38 uur);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de sales stagiair(e) die wij zoeken? En flexibel beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

HR Stagiaire

HR Stagiaire

38 uur

1 plek te vervullen

We hebben flink wat locals rondlopen op ons eiland, die keer op keer voor de mooiste momenten zorgen. En hoe gek we ook zijn op onze locals, ze komen er niet vanzelf! Ons HR team gaat iedere dag aan de slag om de meest avontuurlijke locals te vinden en hen te koppelen aan de taken waar zij in uitblinken. En ja, dat is een aardige klus! Daarom kunnen we jouw hulp als HR stagiair(e) goed gebruiken.

Als HR Stagiair(e):

 • ben je een volwaardig onderdeel van ons HR team;
 • heb je minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • werk je mee aan loonverwerking, sollicitaties en contracten;
 • heb je uitstekende mensenkennis. Zo ken je de kracht van elke local;
 • werk je zo nu en dan ook mee op onze events, want om de juiste krachten te
  vinden moet je natuurlijk wel weten wat er voor nodig is.

Wij weten hoe
Op De Kaap doen we het samen. Zo zorg jij voor de culinaire genieën in de keuken, sfeermakers op de events en locals met een onvergetelijke glimlach. Wij weten hoe; al kunnen we jouw frisse blik op het gebied van HR nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste stageplek van Nederland;
 • alle handvaten die je nodig hebt om je te ontplooien tot professional;
 • € 500,- per maand (op basis van 38 uur);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de HR stagiair(e) die wij zoeken? En 38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Strijdlustige Strandwacht

Strijdlustige Strandwacht

Flexibel

Meerdere plekken te vervullen

Een dag op De Kaap staat altijd in het teken van avontuur. Niet alleen in de hoogte en op het land, maar ook in het water. Je snapt wel: dat moet allemaal goed verlopen. Daarom zoeken we een strandwacht, die ervoor zorgt dat onze gasten onbezorgd kunnen genieten van hun welverdiende dagje uit op ons strand.

Als Strandwacht:

 • zorg je voor een veilige en gemoedelijke omgeving voor onze gasten. Want alleen zo genieten ze optimaal;
 • heb je minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • heb je een uitstekende conditie. Rennen, vliegen en zwemmen? Jij bent niet te stoppen;
 • weet je snel te schakelen op de momenten dat het echt nodig is. Problemen? Jij lost ze op;
 • beschik je over EHBO en Reddend Zwemmen (pre), Geen ervaring? Dan gaan we je dat leren!

Wij weten hoe
Op De Kaap doen we het samen. Want alleen met elkaar zorgen we ervoor dat onze gasten volop genieten van een onbezorgde dag. Of ze nu het meer in rennen voor een frisse duik, van de glijbaan racen of aan het smullen zijn van een lekker ijsje. Wij weten wat ervoor nodig is om onze gasten een top dag te bezorgen. Al kunnen we jouw expertise als strandwacht nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • ieder gewerkt uur uitbetaald;
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de strijdlustige strandwacht die wij zoeken? En flexibel beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Leidinggevende Strandwacht

Leidinggevende Strandwacht

24-38 uur

1 plek te vervullen

Er is altijd wat te beleven op De Kaap. Niet alleen in de hoogte en op het land, maar ook op het water. Je snapt wel: dat moet allemaal goed verlopen. Daarom zoeken we een leidinggevende strandwacht, die een scherp oog houdt op de handhaving in het water en op ons strand. Zo kunnen onze gasten onbezorgd genieten van een frisse duik.

Als Leidinggevende Strandwacht:

 • ontgaat jou niks van de gebeurtenissen op ons strand en in het water. Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid en het plezier van onze gasten;
 • ben je communicatief vaardig in Nederlands en Engels en weet je makkelijk contact te leggen;
 • ben je het aanspreekpunt voor alle strandwachten. Jij weet immers alles over het strand;
 • ben je flexibel inzetbaar en neem je ten alle tijden een voorbeeldfunctie aan;
 • ben je minimaal 18 jaar en beschik je over EHBO en Reddend Zwemmen (pre). Geen ervaring? Dan gaan we je dat leren! We gooien je niet zomaar in het diepe 😉

Wij weten hoe
Op De Kaap doen we het samen. Want alleen met elkaar zorgen we ervoor dat onze gasten volop genieten van een onbezorgde dag. Of ze nu het meer in rennen voor een frisse duik, van de glijbaan racen of aan het smullen zijn van een lekker ijsje. Wij weten wat ervoor nodig is om onze gasten op een veilige manier een onvergetelijke dag te bezorgen. Al kunnen we jouw expertise als strandwacht nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • uitzicht op een vast contract én ons prachtige meer ;-):
 • € 2.300 – € 2.800 bruto per maand afhankelijk van ervaring en scholing (op basis van 38 uur);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de leidinggevende strandwacht die wij zoeken? En 24-38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Allround Stagiair(e)

Allround Stagiair(e)

38 uur

1 plek te vervullen

Ons eiland is niet alleen een beleving voor onze gasten, het is ook een bijzondere werkplek voor al onze locals. Op ons strand, achter de bar of op kantoor, iedereen heeft zijn eigen plekje. En dat is maar goed ook, want wij vinden dat je pas écht tot je recht komt als je doet waar je in uitblinkt. We helpen onze locals dan ook graag om hun kracht te vinden. Benieuwd waar jij in uitblinkt? Ontdek het tijdens jouw stage op De Kaap.

Als Stagiair(e):

 • heb je minimaal MBO 4 of HBO werk- en denkniveau;
 • ben je een volwaardig onderdeel van ons team;
 • leer je alles over sollicitatieprocessen en recruitment;
 • maak je de lekkerste delicatessen in onze horecapunten;
 • schiet je de mooiste plaatjes voor ons marketing- communicatieteam;
 • organiseer je de vetste events samen met jouw collega’s op sales;
 • of blink je uit op een van onze andere bijzondere plekjes.

Wij weten hoe
Op De Kaap doen we het samen. We creëren samen de mooiste momenten, maar we werken ook samen om elkaar te helpen. We ontwikkelen, groeien en leren samen. En geloof ons, dat is pas écht bijzonder. Wij weten wat ervoor nodig is; al kunnen we jouw hulp nu goed gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • een plekje in ons team, waar je écht tot je recht komt;
 • alle handvaten die je nodig hebt om je te ontplooien tot professional;
 • € 500,- per maand (op basis van 38 uur);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? En 38 uur per week beschikbaar? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Flexibel

Meerdere plekken te vervullen

Staat jouw vacture er niet tussen? Op De Kaap is altijd iets te beleven. We zijn dan ook het hele jaar door op zoek naar nieuwe locals, die ons eiland komen verkennen. Van instructeurs met de beste aanmoedigingskreten en de beste biertappers tot handige klussers voor ons onderhoudsteam. Welke kracht je ook hebt, je bent bij ons altijd welkom.

Als Local:

 • zorg je voor onvergetelijke momenten tijdens onze events. Jij gaat elke keer voor een glimlach;
 • is hospitality jouw tweede naam en zet je alles op alles om onze gasten een warm welkom te geven;
 • zorg je dat ons eiland er spik en span bijligt. Van activiteiten bouwen tot groenonderhoud en sleutelen aan voertuigen: niets is jou te gek;
 • maak je creatieve gerechten, tap je de lekkerste biertjes en ben je een echte BBQ-chef;
 • zie je niet alleen kansen, je weet ze ook te creëren. Zo blijf je jezelf continu ontwikkelen.

Wij weten hoe
Op De Kaap is er een plek voor iedereen. Ook voor jou als instructeur bij onze activiteiten, receptionist op de Glamping of adviseur op de salesafdeling. Blink je ergens anders in uit? Dan vinden we ongetwijfeld iets wat bij je past. Op De Kaap weten we hoe. Al kunnen we jouw inbreng als nieuwe local altijd gebruiken.

Jij krijgt van ons:

 • de mooiste werkplek van Nederland;
 • uitzicht op een vast contract én ons prachtige meer ;-);
 • een extra familie, waarmee je de leukste uitjes en borrels beleeft;
 • 50% korting op alle activiteiten van De Kaap.

Ben jij de local die wij zoeken? Kom dan kennismaken op ons eiland! Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 bestanden uploaden.
Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een sollicitatievideo (max. 50MB) toe te voegen.
Scroll up Button