Terug naar overzicht

De Roadtrip

Gezellig de wijde wereld in

Bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag? Trek eropuit met een E-Chopper, E-Fatbike of een ludieke eend. Rij dwars door de Betuwe en kijk je ogen uit over het prachtige landschap, ontdek de pittoreske dorpjes en maak een pitstop bij een van de gezellige restaurantjes om op te warmen.

2 uur

icoon kalender Open: apr - nov

Ontspannen

Vanaf 29,50 p.p.

De Kaap Programma's De Roadtrip Plattegrond

Ontdek meer

De roadtrip - fatbikes

Ludieke voertuigen

Trek de wijde wereld in op een voertuig naar keuze of combineer ze. Liever een E-fatbike en de rest op E-Choppers? Of toch een ludieke eend? Geen probleem. Jij kiest hoe je op pad gaat. Onderweg kijk je je ogen uit over het prachtige landschap, doe je de hilarische routepuzzel of warm je op met een lekkere warme chocomelk, mét slagroom natuurlijk!

“zo’n ludieke eend is ideaal
om de omgeving te ontdekken!”

– Ivonne

Kies je voertuig

i E-choppers-mensen buiten-winter

E-Chopper

i Programma - E-Fatbike - twee dames op de e-fatbike

E-Fatbike

i Roadtrip - verhuur eend

Hippe eend

i De Kaap - evenementen locatie - De Roadtrip - Ludiek voertuig - Carver

Ludieke voertuigen

Arrow left
Arrow left

Volop genieten en de omgeving ontdekken? Stap op een gave E-chopper met brede banden en een hoog stuur. Volg de juiste route (van 1,5 uur) en stop onderweg om wat te eten en te drinken. Je hebt in totaal 2 uur de tijd!

Rondrijden door de Betuwe op een stoere E-Fatbike. Een hippe elektrische fiets met dikke banden en een hoog stuur. Stap op deze tourfiets en volg de juiste route (van 1,5 uur). Houd tussendoor even pauze om wat te eten of te drinken. Je hebt in totaal 2 uur de tijd en je gaat net zo hard als de E-Chopper!

Een ludieke eend is het perfecte vervoersmiddel voor een roadtrip door de Betuwe. Ontdek de prachtige omgeving en plof tussendoor een keer lekker neer op een gezellig terrasje voor een pitstop. Eén ding is zeker: met dit voertuig steel je de show!

Heb je zelf een ludiek voertuig in gedachten? Kom maar op! Of je nou gaat voor een futuristische carver of een ander voertuig, we gaan maar al te graag aan de slag met het voertuig van je dromen. Zo ben je verzekerd van een onvergetelijke roadtrip door de Betuwe.

E-Chopper

/
arrow
arrow

E-Fatbike

/
arrow
arrow

Hippe eend

/
arrow
arrow

Ludieke voertuigen

/
arrow
arrow

Direct een voertuig huren?

Tips van
onze locals

Maak je dag compleet

's middags

Border Winter - Chopper - Man stapt op

Touren

Stap op een E-Chopper, E-Fatbike of in een ludieke eend en ontdek de prachtige Betuwe. Geniet van de gezellige momenten onderweg.

Dot line

's avonds

Border Case - Ultimaker - eten - sfeer - binnen

Diner

Na het actieve gedeelte is het tijd om te ontspannen en heerlijk te eten & borrelen. Geniet van al het lekkers tijdens het Walking Dinner, Food Festival of Winter BBQ!

Dot line

's nachts

Border Eten & Slapen - Hotel overnachting - Hotelkamer - impressie van een hotelovernachting

Overnachting

Na alle inspanningen, het eten en feesten, is er niks fijner dan gelijk je bed in te kunnen. Plof neer op een van de heerlijke bedden bij het hotel in de buurt.

Klaar om herinneringen te maken?

Offerte aanvragen

Nog geen concrete datum? Laat in het laatste veld je voorkeursdag/-periode weten.
Geef gerust al je wensen aan ons door, we maken met veel plezier een passend voorstel op maat!

Advies van een local

Scroll up Button