Sinds 25 februari 2022 zijn evenementen weer toegestaan! Kom vergaderen, een hapje eten en ga met je collega’s de strijd aan bij Expeditie Robinson!
Voor de evenementen gelden de maatregelen niet, wel volgen wij de adviezen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Mocht je vragen hebben over onze voorwaarden of wil je graag iets plannen maar weet je niet goed wat mogelijk is? Neem contact met ons op, dan kijken we samen verder: 0344 – 745 400.

ADVIES TIJDENS EVENEMENTEN
Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Klachten? Blijf thuis en doe een test

NIEUWE AANVRAAG/BOEKING
Wij zullen ons zo flexibel mogelijk op blijven stellen. Gratis verplaatsen/een voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het event niet uit kunnen/mogen voeren. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt en/of een voorstel op maat wenst te ontvangen.

Heb je nog vragen over de maatregelen, adviezen, voorwaarden of wil je gewoon graag iets plannen maar weet je niet goed wat wel en niet kan?’ Neem dan contact op! Wil je graag dat wij contact met je opnemen? Stuur dan een mailtje naar info@dekaap.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en hopen je snel te zien op De Kaap!

Scroll up Button