TIP Event

Het beste van De Kaap, allemaal op één dag! Dat is precies wat onze eregasten van TIP Trailer Services Nederland ervaren hebben tijdens hun bezoek. De leukste activiteiten, een heerlijke BBQ en een overnachting midden in de natuur.

160

1 dag

Bijzonder Event - Case - TIP - Vlag TIP

Ontdek meer

Bijzonder event - case - TIP - Beach Club - mannen lounge

Dit was de uitdaging

Een bijzondere manier om het personeel in het zonnetje te zetten? Daarvoor ben je op De Kaap aan het juiste adres. Na hard werken is ontspanning belangrijk, op welke manier dan ook. Aan ons de uitdaging om voor iedereen iets te vinden waardoor zij helemaal opgeladen naar huis konden gaan.

“Een onwijs leuke dag gehad, waarbij er echt
voor iedereen iets
te doen was!”

Dit was onze oplossing

Om iedereen een onvergetelijke ervaring te geven hebben we het beste van De Kaap samengevoegd tot een speciaal programma. Iedereen kon zelf kiezen op welke manier ze onze locatie wilde ontdekken. De uitdagende obstacles van Wipeout trotseren, werken aan teambuilding tijdens Expeditie Robinson of de omgeving ontdekken tijdens een roadtrip, het kon allemaal. Als afsluiter de heerlijke delicatessen van de Big Green Egg BBQ proeven en een knallend strandfeest, om vervolgens rustig bij te komen op de glamping om de hoek. Dan heb je écht alles op De Kaap gezien!

  • Bedrijfsfeest
  • Uitdagende activiteiten
  • Green Egg BBQ
  • Beach party
  • Onvergetelijke momenten
Bijzonder event - case - TIP - Beach club - groep mannen

“Een geslaagde
dag voor
ons en
onze gasten.”

Roy de wijer Directie 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“De BBQ is echt
iets wat je niet
mag missen.”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Laura van Hal
Laura van Hal
15. Mei, 2022.
Geverifieerd
Vrijgezellenfeest hier gehouden met het programma mission impossible. Enorm veel gelachen en gedurft. Het aansluitende foodfestival is ook zeker een aanrader! Goeie muziek en gezelligheid in combinatie met lekker eten. Was echt goed voor elkaar!
Bianca Kromosemito
Bianca Kromosemito
15. Mei, 2022.
Geverifieerd
Fantastische avond gehad op het All-in Foodfestival. Eten was heerlijk, leuke DJ en werden uitstekend ontvangen. En niet te vergeten ontzettend vriendelijk barpersoneel met in het bijzonder Maaike!
mischa roinwawan
mischa roinwawan
5. Mei, 2022.
Geverifieerd
Alles is goed geregeld super vriendelijk allemaal Ga zo door:)
ktin09
ktin09
9. April, 2022.
Geverifieerd
Wir waren 9 Jungs auf einem JGA und hatten trotz Temperaturen um die 5 Grad und starkem Wind eine tolle Zeit. Unsere Instructorin war sehr nett und enthusiastisch und der blue parcour hat viel Spaß gemacht. Die Location ist super, gerne wieder!
Stefanie Lowes - Molenschot
Stefanie Lowes - Molenschot
23. Maart, 2022.
Geverifieerd
Top locatie! Er is echt veel mogelijk qua feest en activiteiten. Wij hebben hier al meerdere malen teambuildings gehouden en feesten gegeven. Alles is goed verzorgd. Het eten is van top kwaliteit. Esther denk erg mee met de wensen en zet dit om in een feestje. Dat alles ook nog eens met duidelijke communicatie.
Scroll up Button