TIP Event

Het beste van De Kaap, allemaal op één dag! Dat is precies wat onze eregasten van TIP Trailer Services Nederland ervaren hebben tijdens hun bezoek. De leukste activiteiten, een heerlijke BBQ en een overnachting midden in de natuur.

160

1 dag

Bijzonder Event - Case - TIP - Vlag TIP

Ontdek meer

Bijzonder event - case - TIP - Beach Club - mannen lounge

Dit was de uitdaging

Een bijzondere manier om het personeel in het zonnetje te zetten? Daarvoor ben je op De Kaap aan het juiste adres. Na hard werken is ontspanning belangrijk, op welke manier dan ook. Aan ons de uitdaging om voor iedereen iets te vinden waardoor zij helemaal opgeladen naar huis konden gaan.

“Een onwijs leuke dag gehad, waarbij er echt
voor iedereen iets
te doen was!”

Dit was onze oplossing

Om iedereen een onvergetelijke ervaring te geven hebben we het beste van De Kaap samengevoegd tot een speciaal programma. Iedereen kon zelf kiezen op welke manier ze onze locatie wilde ontdekken. De uitdagende obstacles van Wipeout trotseren, werken aan teambuilding tijdens Expeditie Robinson of de omgeving ontdekken tijdens een roadtrip, het kon allemaal. Als afsluiter de heerlijke delicatessen van de Big Green Egg BBQ proeven en een knallend strandfeest, om vervolgens rustig bij te komen op de glamping om de hoek. Dan heb je écht alles op De Kaap gezien!

  • Bedrijfsfeest
  • Uitdagende activiteiten
  • Green Egg BBQ
  • Beach party
  • Onvergetelijke momenten
Bijzonder event - case - TIP - Beach club - groep mannen

“Een geslaagde
dag voor
ons en
onze gasten.”

Roy de wijer Directie 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“De BBQ is echt
iets wat je niet
mag missen.”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button