Het grootste horeca event ooit

The biggest event ever! De zomer afsluiten op een spectaculaire manier? De horeca heroes van La Cubanita deden dit op het adembenemende festival. Speciaal georganiseerd voor La Cubanita en alle horecaketens die tot hen behoren.

3000

1 dag

Ontdek meer

Cases - Horeca Heroes Festival - bijzondere evenementen - La Cubanita - groep mensen verkleed als Mega Mindy en Mega Toby

Dit was de uitdaging

De zomer op een spectaculaire manier afsluiten met al het personeel? Dat was de case die La Cubanita ons voorlegde. De hardwerkende helden van La Cubanita, Proeflokaal Bregje en Heinde & Ver hadden volgens hun organisatie wel een speciaal uitje verdiend na een onwijs drukke zomer. Aan ons de uitdaging om het gaafste en grootste personeelsfeest ooit te organiseren.

“Bedankt voor het
fantastische feest!
Complimenten aan
het gehele team!”

Dit was onze oplossing

De medewerkers van de horecaketens verdienden enkel het beste, daarom organiseerden wij het Horeca Heroes Festival. De dag waarop het hun beurt was om onbeperkt te genieten! Het was een heerlijke zomerse dag waarbij je lekker kon chillen op het strand, maar juist ook uitdagende, sportieve en milde activiteiten kon ondernemen. Na alle bezigheden was het natuurlijk tijd voor de allerlekkerste hapjes en drankjes tijdens het Foodfestival! Als kers op de taart zorgden diverse DJ’s voor een spetterend feest tot in de late uurtjes.

  • Themafeest
  • Strand activiteiten
  • Wipeout
  • Zipline
  • Foodfestival
  • Grootste bedrijfsfeest ooit
Video border

“Zo tof hoe we
dit hebben
neergezet. Als
dit geen
blijvende
herinnering is,
weet ik het
ook niet
meer!”

Roy de wijer Directie 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Super! Beste bedrijfsfeest tot nu toe!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button