Het Vergeten Kind 2021 Expeditie Heppie

Een onbezorgde dag, waarop alles kan en mag. Het was een onvergetelijke dag voor onze gasten van Het Vergeten Kind!

225

1 dag

Ontdek meer

Zakelijk evenement - bijzonder event - het vergeten kind - optreden kinderen voor kinderen

Dit was de uitdaging

Stichting Het Vergeten Kind zet zich in om kwetsbare kinderen in ons land een onbezorgde, gezellige en onvergetelijke tijd te bezorgen. Afgelopen jaar mochten wij voor de derde keer ons steentje bijdragen aan het plezier van deze kinderen. Aan ons de taak om een dag vol avontuur, ontspannen en vooral plezier te organiseren. Deze uitdaging hebben wij met beide handen aangepakt!

“een hele leuke dag,
vol kleine en grote geluksmomentjes!”

Dit was onze oplossing

Om de kinderen een onvergetelijke beleving te geven, hebben wij alles uit de kast gehaald. We hebben Expeditie Heppie georganiseerd, waarbij de kinderen op onze locatie verschillende eilanden en werelddelen konden ontdekken. Eerst naar Ibiza voor een optreden van Kinderen voor Kinderen en yoga workshop. Vervolgens wilde dieren ontdekken en een Djembé workshop op het tropische Madagaskar en tenslotte gave experimenten en springkussens op Antartica. Van zo’n ontdekkingstocht krijg je wel trek, daarom hebben we de dag afgesloten met een uitgebreid buffet, speciaal samengesteld voor de kinderen. Het was een dag die ze voor altijd bij zal blijven.  

  • Op maat
  • Bijzondere activiteiten
  • Speciaal programma voor kinderen
  • Een dag vol plezier en avontuur
  • Onvergetelijke momenten
Video border

“de kindeen een onvergetelijke en onbezorgde dag geven was een enorme eer”

Roy de Wijer Directie 1,78 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Het was echt een hele leuke en gezellige dag!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op
Scroll up Button