Depodo Jubileum

Met veel genoegen mochten we het 20-jarige jubileum van Podotherapie Hermanns organiseren. Een onvergetelijke avond voor alle hardwerkende medewerkers van ruim 200 vestigingen!

166

Avond

Case - Depodo - overzicht baken met mensen

Ontdek meer

Case - Depodo - Photobooth

Dit was de uitdaging

Een compleet verzorgde avond met heerlijk eten en drinken, goede muziek en volop entertainment om het 20-jarige jubileum te vieren. Natuurlijk moet de locatie goed bereikbaar zijn, want er komen collega’s vanuit ruim 200 vestigingen. Een extra speciale uitdaging!

“Alles was tot in de puntjes geregeld, echt fantastisch!”

Dit was onze oplossing

Voor deze speciale avond is niets aan het toeval overgelaten. De gasten kwamen precies op tijd aan met het vervoer dat wij voor hen regelden. Zo kon deze speciale avond perfect van start gaan. De sfeer zat er snel in op deze feestavond. Dat kon ook niet anders, want onze gasten hadden de hele avond volop vertier met verschillende activiteiten: een karikatuurtekenaar, Mission Metaverse, een muziekbingo en een lichtgevende dansvloer met een top DJ. Daarnaast hebben ze optimaal genoten van een bierproeverij, verschillende cocktails en heerlijke hapjes uit onze foodhuisjes. Als kers op de taart regelden we voor iedereen een luxe overnachting in het hotel op steenworp afstand van onze locatie. Het was een prachtige avond, die onze gasten nog lang bijblijft.

  • Jubileumfeest
  • Heerlijke hapjes en drankjes
  • Voor iedereen iets te doen
  • Overnachting en vervoer
  • Een onvergetelijke en onbezorgde avond
Video border

“Een enorme eer om deze speciale jubileumavond te organiseren. Daar genieten niet alleen onze gasten van, maar wij zelf ook!”

Esther Accountmanager 1,72 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Op naar het volgende jubileum!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button