Den Hartogh

Een bedrijfsfeest voor medewerkers en hun gezin, dat moet wel speciaal zijn. Met een VIP-Festival vol eten, drinken en gezelligheid is dat zeker goed gekomen!

1000

1 dag

Ontdek meer

Den Hartogh-Zipline-vrouw

Dit was de uitdaging

Op een speciale manier je medewerkers bedanken? Dat regelen we natuurlijk graag! Voor Den Hartogh mochten we een uniek bedrijfsfeest organiseren, waarbij niet enkel de medewerkers maar ook hun familie mee kon genieten. Met ons veelzijdige aanbod op één locatie moest dat zeker lukken!

“Heel leuk om dit samen met familie mee te maken. dat maakt het toch iets specialer.”

Dit was onze oplossing

Een dag waarop jong en oud volop kan genieten vraagt om een speciaal aanbod. Voor Den Hartogh hebben we alles uit de kast gehaald om iedereen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Verschillende workshops en activiteiten in combinatie met een heerlijk zonnetje zorgden voor het ultieme festivalgevoel. Een festivalplein vol heerlijke delicatessen uit de Foodtrucks, BBQ, Italiaans eten, Indisch eten, ijsjes en veel meer! En als kers op de taart kon live-entertainment natuurlijk niet ontbreken op dit festival. Puur genieten!

  • Bedrijfsfeest
  • Foodfestival
  • Voor jong en oud
  • Live-entertainment
  • Een VIP-Festival
Video border

“Deze dag
moest iedereen onvergetelijke herinneringen geven.
Die uitdaging
is geslaagd!”

Esther Accountmanager 1,72 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“Het perfecte Den Hartogh VIP-Festival!”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op

Gastenervaringen

Mette Coïni
Mette Coïni
19. December, 2022.
Een superleuk 'Mission Metaverse' kinderfeestje gehad. Met de Vr-experience en AR-battle hebben de vijf jongens (8-10 jaar) pret voor tien gehad. Duimpje omhoog voor het leuke relaxe personeel.
Geert
Geert
12. December, 2022.
Topplek met hele gave VR experience
Erik Bosman
Erik Bosman
26. November, 2022.
Dat was helemaal geweldig voor een kinderfeest van 8/9/10 jarigen! Dikke aanrader! Complimenten voor het personeel! 👍🏻👍🏻
Yvonne Geets- van Tuil
Yvonne Geets- van Tuil
20. November, 2022.
Hele mooie feestlocatie en superfijn personeel!
Henk de Heus
Henk de Heus
18. November, 2022.
Mooie locatie, aardig medewerk(st)ers. Voor iedereen wel een leuke activiteit. Ga er gewoon eens naar toe!
Scroll up Button