De Mooiland Spelen 2019

Een event met een combinatie van sport, gezelligheid en teamwork in een speciaal thema. Deze wensen leiden tot het meest bijzondere sportevent van het jaar: De Mooiland Spelen!

240

1 dag

Ontdek meer

zakelijk event - bijzonder event - mooiland - medewerker met vlag

Dit was de uitdaging

Het perfecte event voor Mooiland had sportiviteit, gezelligheid en teambuilding nodig. Gelukkig is dat precies wat wij kunnen bieden! Voor deze groep diverse mensen hebben we onze leukste activiteiten gecombineerd tot een uniek concept.

“Heel tof hoe dit thema
bedacht is, ludiek,
gezellig en uitdagend.”

Dit was onze oplossing

Een concept waarin sportieve activiteiten, teambuilding en genieten samen komen: De Mooiland Spelen, gebaseerd op de Olympische Spelen! Dit thema nam diverse en toffe uitdagingen met zich mee. Alle deelnemers werden in teams verdeeld en hebben uitdagende activiteiten ondernomen. Na de prijsuitreiking kon iedereen losgaan op de gezellige muziek. Een gaaf themaevent waarbij iedereen van de Mooiland Spelen heeft genoten

  • Themafeest
  • Sportieve activiteiten
  • Divers aanbod
  • Werken aan het teamgevoel
  • Een uniek concept
Video border

“Dit is een van de meest unieke events die we hebben georganiseerd. ”

Esther Accountmanager 1,72 paspoort republiek de kaap Naam Functie Length
Text BG

“een event vol uitdaging met een tof thema”

Zakelijk of grote groep

Liever zelf
samenstellen?

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen in een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van een actieve teambuilding activiteit tot jouw eigen festival op ons strand. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen of deel je ideeën met ons; dan helpen wij je met de organisatie van een onvergetelijke dag.

Neem contact op
Scroll up Button